Az egyik kérdés válaszában, azt olvastam, hogy már téli szalámit sem lehet enni terhesen? Ez igaz? De akkor mit lehet?
Nekem a szalámit, kolbászt, felvágottakat, sajtokat, konzerveket, csipszet sós mogyorót a magas sótartalom miatt tiltotta meg az orvos. Első babánál be is tartottam, de nagyon szenvedtem. A másodiknál úgy döntöttem, hogy nem éri meg a szenvedést és nem foglalkoztam vele. Egészen addig, amíg egy éjjel nem tudtam aludni, mert annyira fájt a csuklóm és a kézfejem a visszatartott víztől.
Azóta azon a véleményen vagyok, hogy mindent lehet enni, de a gázosabb dolgokat csak mértékkel.
Szerintem mindent megehetsz ami jól esik!!!Nem szabad ezeket a tiltásokat véresen komolyan venni!!Én is ettem(eszek)májast, szalámit, kovi ubit és tökéletesen jól vagyunk mind a ketten!!
35 hetes kismami
Kb. 2 hete rákattantam a kenőmájasra.Természetesen meg is ettem.
Sajtból a lágysajtokat kell kerülni, attól még ott van a sok fincsi sajtocska, amit lehet.
Egy délelőtt alatt megettem egy közepes üveg kovászos ubit, nagyon jól esett, nem hiszem, hogy bármi bajt okozott volna. Pick szalámira is rá voltam kattanva egy ideig. a szalonnát enném én világba, csak beteg vagyok tőle.
Szerintem is edd meg amit kívánsz. A szervezeted jól tudja mire van szükséged.
Csak arra figyelj oda, hogy biztosan friss legyen, amit megeszel.
34 hetes kismami
Na hät engem is riasztgattak ilyen izekkal. Öszinten? Nyers hust meg nyers tojäst kerülöm, aztän minden egyeb, ami belefer :o))) El sem tudnäm kepzelni a vajas kenyerkemet valami kis husika nelkül. Legyen az szalämi vagy mäjas vagy akärmi. Nyamm-nyamm. A gyerek sem häborgott meg, hogy nem szeretne.
ez olyan dolgo, hogy ne halgass mondjuk latin amerikai zenet, mert majd a gyereknek a kesöbbiekben fogalmi zavarai lesznek es pszihesen tul terhelt, hogy melyik näciohoz is tartozik...es pesrze majd ugy salsäzik ki belöled... (KISMAMÄK!!! Ez csak tölem egy hülye poen, ilyen nincs!!!!! )
Szerintem a sok barom szintetikus terhes vitamin többet ärthat, mint egy fincso pickszalämis kenyer.;o)
Szoval no para! 32 hetes
Nagy szakértő az aki aztmondja egy füstölt termékre hogy se nem főtt se nem sült...
Természetesen a füstölés is megöli a mikrobákat.
(különben nem álna el honapokig hűtés nélkül.
Jo szalonnázást a kismamáknak. De aztán mértékkel, mert az uraság csajozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!