16 hetesen megyünk 4D-re, látni fogjuk már a baba nemét, ugye?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 11:08
11/14 anonim válasza:
nekem 18hetesen megtudták mondani a sima 2D-n is! Kisfiamnál a 26ik héten voltunk akkor tudták megmondani,mert előtte mindig máshogy feküdt,4D-n viszont csak a lába közét mutogatta az arcát nem!
12/14 anonim válasza:
Ha szerencséd van, igen, de nincs rá garancia. Ha a baba nem hajlandó megmutatni, akkor sajnos nem! Nekem az egyik kislányom annyira szemérmes volt, hogy a 27. hétig nem mutatta meg magát (pedig nagyon profi szakember nagyon profi géppel nézte többször is)... De 3 gyerkőcről már a 12. héten kiderült. Szóval, nagy az esély, de nem 100%.
13/14 anonim válasza:
Szia! Mi megtudtuk, hogy kisfiú:) Ma voltam 16 hetesen.
14/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
Mi is megtudtuk, kisfiú a miénk is! :)
2013. febr. 3. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!