Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most megyünk 18 hetes uh-ra....

Most megyünk 18 hetes uh-ra. Mit tegyek, hogy aktív legyen a baba, s ezáltal talán még a nemét is megmutassa?

Figyelt kérdés

Itthon eszek egy csokit, útközben meg pár korty kólát iszok. Ez elég? Vagy még valami egyéb praktika is, amit be lehet vetni?

Köszönöm!

2010. máj. 25. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! szerintem ez bőven elég :) tutira ébren lesz a babád, én mondjuk csak annyit tettem, hogy szénsavas vizet ittam és bevált :) ébren volt a picurim egész végig :)) Boldog Babavárást!

20h km

2010. máj. 25. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Én bekóláztam megittam egy 3in1 nescafét, megettem egy fél tábla csokit:D(nem akartam a véletlenre bízni) Rugdosott egész addig amíg oda nem értünk a 4d-s UH-ra és a dvd-t gyakorlatilag végigaludta:). Jó hír! Úgy feküdt, hogy a 2d-n látszott a nunija. Szóval nem muszáj aktívnak lennie csak úgy fordulnia.

Kérdésedre válaszolva:Elég a csoki meg a kóla szerintem.

2010. máj. 25. 09:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok! Akkor csoki és a kóla a pociba :) meg beszélgetés a törpével, hogy mutassa meg magát nekünk! :):):)
2010. máj. 25. 09:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Kisfiú! :)
2010. máj. 25. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
GRATULÁLOK!!!
2010. máj. 26. 06:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :)))))
2010. máj. 26. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!