Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnyugtatnátok? A szulés...

Megnyugtatnátok? A szulés kozeledte végett vagyok ilyen síros?

Figyelt kérdés
2. babát várom,a 40. hetet taposom.A nagyfiam már 10 éves.Az egész szunetben egyutt voltunk,férjem reggeltol estig dolgozik.Most ,hogy már iskolába jár ,egyre rosszabbul viselem a délelottoket.Végig sírom,míg haza nem jon.Tudom,hogy már csak pár nap a szulés és utána ,nem lesz idom,arra,hogy ilyeneken pánikoljak,de most úgy érzem,hogy egyedul vagyok,és nemfogok tudni megbírkozni az otthonléttel+a bab koruli teendokkel.Mindig is dolgoztam,most is a terhességemet végig dolgoztam,el is telt úgy ,hogy észre sem vettem.4 hete vagyok csak otthon,de eddig mindig volt mit csinálnom,készulodni a babára,de mst már elvan minden készítve,már csak a szulés van hátra.De most vagyok ideges,és nem tudom,hogy miért,nem a szuléstol félek,csak egyszeruen ideges vagyok.A hormonok játsznak velem,vagy mi ez?Már éjjel még aludni sem tudtam,olyan gorcsben volt a gyomrom,mi ez a pánikszeru valami rajtam?Nincs semmihez kedvem,pedig most is foznom kellene,ehelyett bogok mint egy kisgyerek.Alig várom ,hogy hazajojjon a fiam.Voltatok már így ti is a terhességetek alatt vagy a vége felé?Koszonom,hogy meghallgattatok.
2009. szept. 3. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez normális, a hormonok miatt van. Én is hasonlóan vagyok, csak nekem az 5 éves kisfiam az oviban van. Alig várom, hogy mehessek érte. Legszíveseben be sem vinném, csak nem akarok vele ilyen önző lenni, mert imádja az ovit, a gyerekeket, stb...

Próbálj meg olvasni, vagy tévézni, csak ne az ilyen szerelmi tragédiás, csöpögős cuccokat, mert attól még jobban ki lehet borulni. Legalábbis én már sem a híradót, sem a fokuszt meg ilyesmiket nem tudok nézni, mert ha van benne valami haláleset, vayg más tragédia rögtön kibukok.

Amúgy kitartás már csak nincs sok hátra!!!!!

Könnyű szülést, utána meg nyugodt és boldog babázást kívánok!!

38 hetes km

2009. szept. 3. 09:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a gyors választ.Eddig olyan optimistán láttam a dolgokat,most meg 2 napja midentol kétségbe esem,nemtalálom a helyem.Attol félek,hogy hogyan fogom tudni ilyen lelki állapotban végig csinálni a szulést,és hogy ezt megérzi-e a babám.Eddig olyan buszke voltam magamra,hogy az egész terhesség altt erosen tartottam magam,még mások is mondták,hogy sugárzik rolam a boldogság,na erre meg az utolso napokra leszek ilyen hisztérika.Attol is félek,hogy szulés után ne forduljon át depresszioba.
2009. szept. 3. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj enm lesz ebből depresszió, főleg, ha tudatosul benned ez az egész, és próbálsz ellene tenni.

Én is végig dolgoztam a terhességet, meg is őrültem volna itthon. Főleg azért mert nekünk ez az első babánk, így itthon egész nap egyedül lettem volna.

Az utolsó időszakra én is úgy emlékszem, hogy nehezen viseltem, ráadásul fáradt sem voltam, így éjszaka is alig tudtam aludni.

Már nagyon vártam a szülést, hogy legyen elfoglaltságom.

Szerintem utána jobb lesz.

Aztán már csak a környezeteden múlik, hogy mennyire segítenek abban, hogy ne érezd magad egyedül.

Persze neked is ügyesnek kell lenned, hiszen rajtad is múlik. De szerencse, hogy ott a nagy gyerek :)

2009. szept. 3. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!En is a 40.-ik hetben vagyok.Teljesen egyedül külföldön.A ferjemmel csak hetvegen talalkozunk.Gondolj a pici babara,relaxalj,.Sokat szoktam abrandozni,hogy milyen lesz a picurommal....,Nekem mar josloim is vannak,ma mar erössebbek a fajdalmaim,de meg nem rendezödtek.Gondolj a szepre es a jora.Könnyü szülest mindenkinek!
2009. szept. 3. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!