Visszeres a lábam! Menjek vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
23 hetes vagyok most jött ki, nincs választott orvosom, egyenlőre nem fáj, lehet belőle komolyabb baj? milyen orvost lehetne ezzel felkeresni? gyógyszertárba adnak rá valamit?2013. jan. 31. 10:58
1/5 anonim válasza:
Szia ,én foreveres kék krémet használtam rá és jó volt szülés után el is múlt most kíváncsian várom hogy lesz-e újra ha igen akkor az biztos j lesz rá de szerintem gyógyszertárba is adnak valamilyen kenőcsöt kisebb kiszerelést próbálj egyébként nem szokott ez problémát okozni inkább esztétikai dolog így terhesség alatt .
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok nagy szakértő ebben a témában, de most, a harmadik terhességre nekem eléggé kint vannak már a visszereim, amik az előző terhességnél még teljesen elviselhetőek voltak.
Meg lehet mutatni érsebészeten, de terhesség alatt semmit nem csinálnak vele.
Van, aki szerint lehet rá szedni a Detralex-et, van, aki nem nagyon ajánlja terhesség alatt.
Amit én csinálok vele, azt itt olvashatod (a 3. válasz az enyém), de itt legalább mások véleményét is láthatod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/5 anonim válasza:
...ja, és esetleg mutasd meg a védőnődnek, háziorvosodnak, vagy esetleg belgyógyásznak is.
4/5 anonim válasza:
MENJ ORVOSHOZ!!!Nekem volt a masodik terhessegemnel,szorito harisnyat hordtam, s jartam rendeszeresen ellenorzesre.Trombozist kaptam a 8 honaposan es szules utan szerncsere feluleti venast ami nem okoz nagy gubancot egy par injekcioval meg borogatassal megoldoattak,d eha Isten orizz melyvenas akkor az akar halaos is lehet.Hidd el nekem nem jatek a visszer,menj el es nezessd!
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. jan. 31. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!