33 hetes kismama vagyok, tegnap olyan fájdalmam volt, mint mikor megjön, fájt, görcsölt a hasam és a derekam. Nem idöközönként, hanem folyamatossan kb másfél óráig. Ez joslófájás lehet?
nekem is ez volt 2 hete,akkor voltam 32 hetes (2. baba)
nekem a doki azt mondta,hogy a kettős front miatt,pihenést és magnéziumot javasolt
utolsó vagyok
mindenesetre ha nem múlik pihenés és mg hatására sem menj orvoshoz,mert azt is mondta a dokim h emiatt a hülye időjárás miatt sok lett most a koraszülött,ha időben mész még van rá esély h vissza tudják tartani.
Köszi szépen!
Elmult,azóta se fáj,szedem a magne b6-ot,de lehet valami jobb magnézium már elkelne.
Gondoltam arra is hogy a melegfront miatt lehetett ez,na meg arra is,hogy tegnap hosszu napom volt és többet sétáltam mint kellett volna.
Dokihoz hétfőn megyek,akkor kiderül nyiltam-e valamennyit...
De persze ha előbb kell menni,akkor megyek előbb!
Neked azóta elmúlt?
Köszi a válaszokat!
Remélem még bennt marad a kicsikénk egy darabig,már megbeszéltem vele:)
De akkor számitok a joslókra,csak még sosem volt ilyenem,ezért nem tudtam hogy konkrétan mi is ez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!