Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok segiteni? Terhes...

Tudnátok segiteni? Terhes vagyok az érettségi elött állok .

Figyelt kérdés
A szomszédom tavaly terhesen éretségizett és nem felvételizett ö azt mondta hogy mivel kismama igy 2-esröl indult a jegye érettségin. Ti tudtok erröl valamit mert nekem hihetetlennek tünik nem hallottam még ilyenröl....

2013. jan. 30. 20:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem kedves kérdező neked nem kellene gondolkodnod a továbbtanuláson. Van 1 gyereked, a következő éppen jön, és helyesen írni sem tudsz...
2013. jan. 31. 11:54
 22/24 A kérdező kommentje:
Ezek közül a válaszok közül szinte egyik sem az én kérdésemröl szolt. A tovább tanulást köszönöm el tudom dönteni erröl nem is volt szó. Felvetettem egy kérdést és eddig anyit tudtam meg hogy itt senki nem tud eröjl semmit. Biztosra veszem (akinek nem inge...) ti mind sokat megélt zsenik vagytok de most megkérnék mindenkit aki nem tud a kérdésre válaszolni ö a gondolatait oda irja ahol ezt kérdezik. Válasz pl: csak kivételeztek vele és nem létezik hogy ezért 2-esröl indult vagy tudja miröl irtam és elmagyarázza.
2013. jan. 31. 14:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Mert az én válaszom pl miért nem volt jó? :OOO

A szövegértelmezés sem megy? Ha nem akkor lehet tényleg nem kéne érettségizned.

De leírom a kedvedért még eygszer is. Szóval nem kettesről indulsz, hanem rendesen pocakosan mész érettségizni, ha az írásbelire nem tudsz bemenni, akkor dupla szóbeli tétel+matek szóbeli. Ha a szóbelinél van ez, akkor meg majd ősszel mész újra a többiből. (Talán akkor nem leszel megint terhes.)

2013. jan. 31. 14:04
 24/24 A kérdező kommentje:
Igen ezért irtam hogy szinte és akinek nem inge... És az elözöekben engem nem érint augusztus végén szülök. Nem becsuszott baba. Nem betegség ha valaki szeretne babát és nem egy tragikus baleset hogy ha esetleg a 3. Babát jövöre szeretném.
2013. jan. 31. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!