Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok segiteni? Terhes...

Tudnátok segiteni? Terhes vagyok az érettségi elött állok .

Figyelt kérdés
A szomszédom tavaly terhesen éretségizett és nem felvételizett ö azt mondta hogy mivel kismama igy 2-esröl indult a jegye érettségin. Ti tudtok erröl valamit mert nekem hihetetlennek tünik nem hallottam még ilyenröl....

2013. jan. 30. 20:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

# 8/9

Oké lehet bunkón hangzik de ez az igazság. Az én időmbe az emelt nyelvvizsgáért 10. ponttal kevesebb járt mint a kismamának a gyerek miatt. Azért valahol tényleg abszurd.

2013. jan. 30. 21:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Tehát ti sem hallottatok még ilyesmiröl?Azért irtam hogy nem felvételizett mert mikor rá akkartam keresni hogy miröl beszélt annyit irtak hogy a felvételin jár valami töblet pont. Egyébként nem hiszem hogy valaki is azért esne teherbe hogy felhasználja. Természetes hogy tanulni kell még ha ez igaz lenne is az évet akkor is teljesíteni kell. És velem nem kivételeznek maximum ha megkérem öket hamarabb irhatom meg a dolgozatot vagy másik idöpontban. Söt ha beteg a lányom csak dolgozatokra járok be mig más dolgozatokrol lóg el. Több jegyem van mint a nagy töbségnek.
2013. jan. 30. 21:30
 13/24 anonim ***** válasza:
41%
Persze mert ők az órákat is végig szenvedik neked meg csak dolgozat megírásra kell bemenned. Szerinted ez nem kivételezés? Ne mond már, hogy minden osztálytársad annyit log. Az én kismama osztálytársamnak 149. óra hiányzása volt 150. után elbocsátás jár. Ja persze nem kivételeztek vele se.
2013. jan. 30. 21:34
 14/24 A kérdező kommentje:
Minden órán ott vagyok csak ha a lányom beteg vagy egyébb elkötelezetségem van ami nem várhat délutánig akkor nem a pontoyást én sem tartom helyesnek. Ha tanul valaki az nem is hasonlitható terhességhez. Egyébként ismétlem kiváncsi voltam . Nem kivételezés szerintem mert az elsö félévben hiába mentem be féléves vizsgáztam is és meg irtam minden dolgozatot. Nem szenvedik végig az órákat van olyan aki többet hiányzott mint én.
2013. jan. 30. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
Hát, én a pluszpontot megértem ha jár a felvételin. Azért próbáljon már meg valaki gyerek mellett olyan szinten és annyi időben tanulni mint egy átlagos középsulis. kicsit viszont sokallom. Pl. mikor én felvételiztem ha valaki kapott gyermekvédelmit 2-3 évvel azelőtt is akkor valami 20-30 pontot dobtak neki. Az is kicsit igazságtalan volt mert én meg itthon "segítkeztem" az állítok körül stb. és mégse kaptam. De sokaknál viszont megértem. nekik nincs pénzük magántanárra hogy felsőfokút csináljanak. Nekem se volt. ez van, valahogy legalább fel tudják venni a versenyt a jobb módúakkal.
2013. jan. 31. 00:22
 16/24 anonim ***** válasza:
52%
Miből gondolod, hogy másnak van pénze? Meg azért ne haragudj de a gyerek sokkal többe került, arra volt pénze? De ha akar valahova jutni akkor muszáj, a diplomát sem kapja meg jobb helyeken legalább középfokú nyelvvizsga nélkül. Azt meg látom mindenki elfelejti, hogy nem a gyerek lehet az egyetlen nehéz dolog a világon. Van sok diák akinek 3 perc szabadideje nincs mert annyi dolga, felelőssége van, és attól mert valaki anya, még lehet rossz szülő pl egész nap otthon mereszti a... és nem foglalkozik a gyerekkel, tehát a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2013. jan. 31. 00:27
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát, középiskolába mifelénk jó esetben a középfokút tette le valaki. a felsőfokúhoz már magántanár kellet. kb 2000-4000 ft volt. azt azért szép fizetni. Nem függ össze a kettő. De a gyerek egy 24 órás program és nem egy délutáni akármi. Azokat pl. nagyon bírtam akik elfoglaltságra hivatkoztak közben meg edzeni stb jártak. Az már szabadidős tevékenység és ne hasonlítsuk a gyerekneveléshez. Én pl. egyetem mellett diákmunkákat vállaltam. Középsuliba bejárós voltam, otthon segítenem kellet de mégsem hasonlítanám egy gyerekhez. Ez van. Mégis felvettek oda, ahova szerettem volna. Be is fejeztem. Ez a pluszpontos dolog viszont sokszor felháborító. Pl. sok anyukának segítenek a nagymamák stb. ott se jogos viszont teljesen hogy mereszti otthon a seggét. Nincs gyerekem, de elhiszem hogy nehéz mellette tanulni, felvételizni.
2013. jan. 31. 00:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Mit ne mondjak érdekes a felfogása itt néhány embernek!!!!! Irigyek és rosszakarókkal van tele úgy látom csak és éretlen gondolkodásokkal!!!
2013. jan. 31. 06:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy kettesről indul. Nekem van egy ismerősőm. Ballagás napján szült, szóval írásbeli alatt kh-ban volt.De neki 2 szóbeli tételt kellett húzni. Matekból is szóbelizni-e kellett.
2013. jan. 31. 08:43
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
Az egyetem és a munka nem a jószívűségről szól, hanem a versenyről. És tök mindegy milyen nehéz a gyereknevelés, másnak is lehet nehéz élete. Aki bevállalja a gyereket az ennek tudatában tegye és ne azt nézze hol kaphat kedvezményt. És azért ne emeljük már ilyen magasra a szülést. Az igazság az, hogy szülni kb minden ember tud a Földön ha nem beteg (na persze felnevelni rendesen az már más dolog, de itt nem arról van szó). Azért olimpiai bajnok nem mindenki lesz, de még országos bajnok sem. Vagy hogy is van ez? Anyukáknak minden jár, de ha mások is kapnak kedvezményt (előbb említett sportolók) az már nem tetszik?
2013. jan. 31. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!