Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti csíkok? Mit...

Terhesség alatti csíkok? Mit lehet velük csinálni?

Figyelt kérdés
Nagyon figyeltem eddig a pocakomra és nem is volt gond! De kb 2-3nap alatt hatalmasat nőtt és szó szerint szana szét van szaladva! Oké hogy ez ezzel járt nem is ez a gond de fáj is ahol elrepedt a bőröm:-( tudnék vele valamit csinálni? Mivel kenegessem? 36hetes kismama
2013. jan. 30. 19:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csajok ezen nem kell vitazni:-) nem bántottál meg csak kicsit irigyellek kedves első! Amúgy meg már mindegy genetika vagy sem vannak és kész! Hozzá tenném hogy 75kgról fogytam le 49re (saját magam miatt mert így jobban tetszettem magamnak) a terhességet 55kgval kezdtem a 25hétre elértem a 75kg viszont a haskörforgatom kb a 32hétig 101volt ami nem nagy legalábbis szerintem! Aztán tényleg pár nap alatt hatalmasat nőtt 111cm lett! és már nem bírta a bőröm! pedig mint írtam előtte se voltam sovány és rendszeresen kentem napi 2szer! már vettem rá zsíros krémet úgy javasolták remélem legalább a fájdalom elmúlik:-) Boldog babavárást
2013. jan. 31. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!