Szerintetek teszteljek?
Figyelt kérdés
Elég rendszertelen a ciklusom sajnos. Eddig a legtöbb 38 nap volt, viszont tegnap voltam a ciklusom 38. napján és nem jött meg. A párommal ez a harmadik hónap hogy próbálkozunk. Tünetem csak a mell fájdalom, de viszont az van, hogy menstruáció előtt is előjön.2013. jan. 30. 09:31
23/29 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 1. 06:39
24/29 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon örült a kis cukorborsónak. Tényleg felbecsülhetetlen volt látni az örömöt az arcán :)
2013. febr. 1. 06:39
25/29 Szandy89 válasza:
Azt elhiszem!
Én is nagyon boldog voltam mikor pozitívot tezsteltem,de mikor láttam a férjemet,hogy hogy örül,akkor még boldogabb lettem! :D
Örömteli pocakos hónapokat és azután pedig Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek! :)
26/29 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Eddig még az volt. Remélem az is marad!!
Nektek is jó egészséget. :)
2013. febr. 4. 06:23
27/29 A kérdező kommentje:
sziasztok
október 6.-án megszületett a kislányunk 3850 grammal és 51 cm-el, egy kis tündér :)
Szép napot mindenkinek :)
2013. okt. 11. 07:06
28/29 anonim válasza:
kis husi :) Gratulálok!!! sok boldogságot, egészséget kívánok nektek! :)
könnyű szülés volt?
29/29 A kérdező kommentje:
Köszönjük
Hát ahhoz képest hogy nagy baba volt, könnyű volt.
Nekem az egész egy gyönyörű emlék maradt, főleg mert a párom is ott volt :)
2013. okt. 14. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!