Szerintetek teszteljek?
Figyelt kérdés
Elég rendszertelen a ciklusom sajnos. Eddig a legtöbb 38 nap volt, viszont tegnap voltam a ciklusom 38. napján és nem jött meg. A párommal ez a harmadik hónap hogy próbálkozunk. Tünetem csak a mell fájdalom, de viszont az van, hogy menstruáció előtt is előjön.2013. jan. 30. 09:31
11/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! Megcsináltam a tesztet és teljesen jól látszikl a 2. csík. Jajj annyira örülök nem ias tudom kivárni ameddig a párom hazajön mindjárt felhívom jajj de izgulok :D :D :D
2013. jan. 31. 07:45
12/29 A kérdező kommentje:
Na jó azért persze megvárom ame4ddig haza ér kár hogy csak 4-kor jön :D De annyira boldog vagyok :D
2013. jan. 31. 07:58
13/29 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok.
GRATULÁLOK... :)))
Próbáld meg kibírni, hogy személyesen mondd el neki. Tudom, hogy nehéz, de hidd el felbecsülhetetlen, látni az arcán az örömöt mikor megtudja.
Vigyázz magatokra. :)
14/29 A kérdező kommentje:
Köszi 5-ös !!
Már alig várom :D
2013. jan. 31. 08:04
15/29 anonim válasza:
szívből gartulálok!! :D de jó! ez most földobta a napomat :)))
várd meg szerintem is mire hazaér, örök emlék lesz az arca :)
vigyázz magadtokra! :)
2. válaszoló voltam
16/29 A kérdező kommentje:
Neked is köszi aranyos vagy :) Már nagyon várom haza, csak ilyenkor olyan lassan megy az idő.
2013. jan. 31. 10:30
18/29 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. jan. 31. 12:21
20/29 A kérdező kommentje:
Köszike :)
2013. jan. 31. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!