Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teszteljek szerintetek holnap?

Teszteljek szerintetek holnap?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnap lesz a férjem szülinapja és szeretnék tesztelni egyet, de nem tudom mi legyen még mindíg nem igazodok ki a görbémen , mert ha nem akor volt a pé mint amikorra húzta a ciklus.hu akkor még felesleges tesztelni...

De ha igen akkor volt akkor meg már lehet tesztelnem ....

Szerintetek jókor húzta be a ciklus.hu?

Van értelme tesztelnem holnap?

[link]

2012. dec. 19. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintew tesztelhetsz. Szép a görbéd, szurkolok!:)
2012. dec. 19. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:

bocsi, a görbéhez nem értek :(

mikor volt meg utoljára, és mikorra nem várod? mert ha még nincs késés, akkor a teszt nem valószínű, hogy ki tudja mutatni, vagy csak nagyon-nagyon halványan. de szerintem ezeket Te is tudod.

remélem babás vagy, csodálatos ajándék lenne a férjed szülinapjára :)

szorítok értetek :)

2012. dec. 19. 22:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat :)

2. válaszoló a peteéréstől számítva 14 napra kell meg jönnie és ha jó helyre húzta be a ciklus.hu akkor 2. án volt peteérésem és akkor 16 ra nem vártam!

Csak mivel mondták páran hogy le ment a kontról csík alá a hő meg minden hogy lehet nem is akkor volt pé. ezért vagyok tanácstalan!

Már volt egy terhességem júliusban ő az esküvőnkön fogant meg, csak sajnos a 8. héten el vesztettük!Műszeresen kellet be fejezni akkor a terhességet!

2012. dec. 19. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen sajnos a ciklus.hu nagyon rosszul szokta behuzzni..:( Es en se tudom megallapitani pont ezert mert leesett utana a vonal ala.De szerintem a leeses utan volt ovulaciod,de azert tesztelj,hatha..:) Szoritok!:)
2012. dec. 19. 22:54
 5/9 A kérdező kommentje:
hát tesztelek egyet hátha, mert görcsölgetek meg minden mint menzi előt, de terhesen is ugyan ezt éreztem! és ha később volt pé akkor ez még nagyon korai lenne!Veszteni nem vesztek vele csak egy 65 ft os tesztet :)
2012. dec. 19. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:

sajnálom ami történt, drukkolok nektek, hogy most sikerüljön minden rendben :)

írd majd meg holnap mi lett! veletek izgulok ;)

(2. válaszoló)

2012. dec. 19. 23:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd írd meg az eredményt! :) drukkolok!
2012. dec. 19. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Tesztelj!

NEm ment a csík alá, csak a csíkot is rossz helyre húzta.

A csíkra ment rá, 36,3-on a helye.

2012. dec. 20. 02:04
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a kedves válaszokat végül ne teszteltem mert picit lentebb ment a hőm és még lehet várok 1-2 napot hogy hogy alakul a hőm!ilyen a mai hőm!

[link]

2012. dec. 20. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!