Teszteljek szerintetek holnap?
Sziasztok! Holnap lesz a férjem szülinapja és szeretnék tesztelni egyet, de nem tudom mi legyen még mindíg nem igazodok ki a görbémen , mert ha nem akor volt a pé mint amikorra húzta a ciklus.hu akkor még felesleges tesztelni...
De ha igen akkor volt akkor meg már lehet tesztelnem ....
Szerintetek jókor húzta be a ciklus.hu?
Van értelme tesztelnem holnap?
bocsi, a görbéhez nem értek :(
mikor volt meg utoljára, és mikorra nem várod? mert ha még nincs késés, akkor a teszt nem valószínű, hogy ki tudja mutatni, vagy csak nagyon-nagyon halványan. de szerintem ezeket Te is tudod.
remélem babás vagy, csodálatos ajándék lenne a férjed szülinapjára :)
szorítok értetek :)
Köszönöm a válaszotokat :)
2. válaszoló a peteéréstől számítva 14 napra kell meg jönnie és ha jó helyre húzta be a ciklus.hu akkor 2. án volt peteérésem és akkor 16 ra nem vártam!
Csak mivel mondták páran hogy le ment a kontról csík alá a hő meg minden hogy lehet nem is akkor volt pé. ezért vagyok tanácstalan!
Már volt egy terhességem júliusban ő az esküvőnkön fogant meg, csak sajnos a 8. héten el vesztettük!Műszeresen kellet be fejezni akkor a terhességet!
sajnálom ami történt, drukkolok nektek, hogy most sikerüljön minden rendben :)
írd majd meg holnap mi lett! veletek izgulok ;)
(2. válaszoló)
Tesztelj!
NEm ment a csík alá, csak a csíkot is rossz helyre húzta.
A csíkra ment rá, 36,3-on a helye.
Sziasztok!
Köszönöm a kedves válaszokat végül ne teszteltem mert picit lentebb ment a hőm és még lehet várok 1-2 napot hogy hogy alakul a hőm!ilyen a mai hőm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!