Terhes vagyok, de a párommal már nem vagyunk együtt. Megszeretném tartani, de félek, hogy egyedül nem tudnám felnevelni. Mit tegyek?
Én vagyok az utolsóelőtti-előtti:D válaszoló.
Egyetértek veled, utolsó! Nem is fér a fejembe, egyesek hogy képzelik amiket leírnak???? Komolyan... Szerintük jobb megöletni azt a babát, mint nehéz körülmények közé megszülni... SZÁNALMAS, legalábbis szerintem!
Igazatok van, én is abortuszellenes vagyok, de az anyagiak egy tág fogalom. Ha valaki olyan anyagi helyzetben van, hogy önmagát sem képes eltartani, az a gyerekét sem fogja tudni, ha éhezteti, alapdolgokat nem tud neki megadni. A minap olvastam egy kérdést, amelyben egy kismama kérdezi, károsíthatja-e a magzatot a tartós éhezés, mert jelenleg terhes, de nincs mit enniük, a másik két gyereke is éhezik, hát a hideg is kirázott!!!!
Na ez egy extrém példa, de a többivel egyetértek, nem az anyagiak a lényeg, csak legyen meg egy mindennapi létszükségletekhez elegendő szint.
Kedves kérdező, úgy érzem, te szíved szerint szeretnéd ezt a babát, akkor nincs min gondolkozni, képes vagy rá, egyedül is lehet gyereket nevelni, sok örömet fog neked hozni, és igen az anyagiak tekintetében az apának is kell majd tartásdíjat fizetnie. És gondolj bele, hogy ha elvetetnéd, együtt tudnál-e élni tovább azzal a tudattal, mert én nem.
Szerintem kétféle ember létezik, akinek ez lelkiismeretfurdalást okoz, és akinek nem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ezen az oldalon a 6-os válasz gyönyörű, nem tudom ki írta, olvassátok el!
(Bocsi, lusta voltam bemásolni, de remélem így is megnézitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!