Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ciki az, ha egy lány...

Mennyire ciki az, ha egy lány 17 évesen terhes lesz?

Figyelt kérdés
Majnem 18 vagyok, persze, nem.. bocsánat a kifejezésért, "ribanc" nanem teljesen normális, átlagos lány vagyok, és nagyon komoly kapcsolatom van. Minden egyes alkalommal védekeztünk, csak akkor nem, és vigyáztunk, mégis így sikerült. Most szeretném megtartani a babát, mert ő nem tehet arról, hogy megfogant. Csak a szüleim nem engedik ( nem az anyagi vagy a családi háttér miatt), de én nem szeretném megölni a saját gyerekemet 9 hetes terhesen.
2013. jan. 29. 20:00
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
szerintem nem igazi barátaim, ha nem értenek meg :) bulizni meg nem járok, úgyh az nem fog hiányozni^^ se nem cigizek, se nem iszok, úgyhogy a baba is egészséges lesz, remélem^^
2013. jan. 30. 20:18
 32/36 anonim ***** válasza:
0%
Ma napig a legjobb barátnőm 19. évesen szült, mégsem tudtam megérteni. Nem minket kell meggyőznöd, mert egy kicsit kezd már olyan lenni.
2013. jan. 30. 20:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Az kiderült volna suli után is. Engem támogattak csak kényelmetlen volt nekik ha átjöttek és a picivel foglalkoztam nem öket hallgattam meg vagy már nem tudtam annyira átérezni az ö problémáikat. Nem volt ugyanaz az érdeklödésünk nem volt miröl beszélnünk. Kiderült hogy igazából csak a suli vagy a lakóhely kötött össze akinek fontos vagy az veled változik...
2013. jan. 30. 21:02
 34/36 anonim ***** válasza:
11%

Igaz ez régi de kedves mindenki aki egyből csak támad.. Nem mintden 17éves lány egy liba és valószínűleg nem az anya nyakára akarja szülni a gyereket.

Szerintem ez teljesen rendben van. Én is fél év múlva leszek 18 a párommal komoly a kapcsolatunk,van végzettsége és én is befejezném magántanulóként a sulit ha így alakulna. Nem a szüleink nyakára szülném de a szülők általában segítik a gyereküket.

Szerintem teljesen okés. Én sem járok bulizni sem. Nem értem ezt a nagy támadást..

Azóta mi lett kedves kérdező?:)

2017. júl. 2. 12:12
 35/36 anonim ***** válasza:
28%

Az előző vagyok.

Én is ilyeneken mentem át mint te. Pontosan tudom milyen és hogy elég felnőtt voltál már 17évesen is a feladathoz. Én 14éves koromban már ellattam a családom. Dolgoztam,főztem,mostam,takarítottam,bevásároltam..

Nagyon érdekel hogy alakult az életed azóta😊

2017. júl. 2. 12:31
 36/36 Zsöff85 ***** válasza:
Akkor add örökbe.
2019. febr. 16. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!