Mennyire ciki az, ha egy lány 17 évesen terhes lesz?
Még egy dolog: ha alapból úgy indulsz neki, hogy te nem akarod elvetetni a babát mert nem tudnál ezzel együtt élni, akkor semmiképp ne hagyd magad rákényszeríteni a dologra. Ha ott legbelül a hang azt súgja, hogy nem ez a megoldás és nem akarod és fájdalmat okoznál magadnak is vele, akkor az nem a te utad!!! Hallgass arra a hangra és bármilyen nehéz, ahogy régen meg tudtak birkózni 4 gyerekkel, neked is sikerülhet felnevelni őt!
Valaki azt írta, hogy akkor inkább már az abortusz, mint az örökbeadás... Ez is mekkora önzőség, te Úristen! Ha már minden kötél szakad, szerintem százszorosan jobb nyílt örökbeadásra vállalkozni és egy olyan párnak adni a kisbabát, aki régóta vágyik rá és tényleg sajátjaként nevelné és szeretné, mint kiszívatni magadból, hogy egy tartályban végezze darabokban X társával együtt.
Elnézést, ha valakit a szavaimmal megbántok, de én nem tudom ezt az abortusz-nem abortusz témát másképp kezelni, kiakadok... Még egy legyet sem vagyok képes megölni!
Amúgy nekem is késik most a havim és én is lefeküdtem a barátommal, egyszer, de benne van a pakliban. Mindjárt 22 éves leszek de egyetemista vagyok és így is pont rosszkor érkezne...de abban biztos vagyok, hogy nem lenne szívem elvetetni szegénykét, aki tényleg nem tehet semmiről. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!