6hetes kismamák. Hogy vagytok? Vannak már rosszullétek? Voltatok már orvosnál?
Figyelt kérdés
Én ma vagyok 6hetes babás, egy hete voltunk orvosnál, 2hét mulvára hívott vissza, mert még alig látta a picit :) Rosszullétek vannak már? :) hasfájás? hányinger? fáradékonyság? :)2013. jan. 29. 19:14
11/17 A kérdező kommentje:
jah amugy én is ma vagyok 6+2napos :)))
2013. jan. 31. 01:27
12/17 anonim válasza:
sziasztok.Én tegnap nagyon rosszul lettem .... nagyon nehezen bírom a szagokat és lánykám megint alakitott este.Így elkapott a hányás.Meg pattantak a hajszál erek az arcomban így most olyan vagyok mint akit folytogadtak....Én mindenképp csak jövőhéten megyek dokihoz:)akkor elmegyek vásárolgatni is.Amúgy nekem ő lesz a 3. baba:) ti hány évesek vagytok?nincs kedvetek beszélgetni privibe ??
14/17 A kérdező kommentje:
Én debreceni vagyok, 20éves, mint írtam is első baba lesz, nagyon várjuk :)) Kérdezni is akartam, hogy ki mikortól 'mer' elkezdeni vásárolgatni?? én már a tervezéskor is folyton a babaruhákat/kiságyakat nézegettem, és úgy vennék már neki valamit, de nemtudom elkezdjem-e már :) én nagyon szivesen beszélgetek egyébként priviben :)
2013. jan. 31. 21:17
15/17 A kérdező kommentje:
Jobbulást egyébként ! :/
2013. jan. 31. 21:17
16/17 anonim válasza:
szia.Nekem a 3. baba lesz én 27 éves vagyok.Nekem már minden megvan az előzökről.Én amúgy mindig kicsinyenként vásároltam.Ha nem vagy babonás akkor lassan lehet 1-2 dolgot venni.Hogy egyszerre ne legyen sok.A rosszul létem egyre rosszabb...de szerintem ez így is marad amig meg nem mozdul a baba.Holnap megyek dokihoz.Ha gondolod írj privit:)
17/17 A kérdező kommentje:
Írtam neked privit :) Ma voltam egyébként az orvosnál, mostmár látta rendesen, elküldött terhesgondozásra. Én is egyre rosszabbul vagyok, főleg mikor felkelek, folyamatosan iszonyat rosszulléteim vannak :(
2013. febr. 4. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!