38+6 hetes terhes vagyok, tegnap voltam orvosnál aki igen csak megkínzott, ma rózsaszínes folyásom van, mi lehet ez?
vizsgálattol lehet ilyen mert ilyenkor már nagyon érzékeny a méhfal ha 24 órán belül nem mulik fel keresd fel a dokit.
de minden egyes vizsgálat után már ez várhato
Szóval ne riogasd már a kérdezőt kedves utolsó, teljesn normális ilyenkor már vizsgálat után a rózsaszínes folyás, fel vannak puhulna a méhszájon a szövetek. Nekem a végén minden alkalommal ez volt, doki mondta is előre, hogy lehet, nem kell aggódni!
De a nyákdugó is megindulhat a durva vizsgálattól, nekem 4 napon keresztül "durvult" a dokim, és beindult a szülés a 4. napon, közvetlenül vizsgálat után...
Könnyű szülést!
Jaj Istenem.....miért kell ezt?
Gondolom a kérdezőnek van annyi sütnivalója,hogy ha erősebb a vérzés akkor nem itt írogat,hanem megy a kórházba.
A lepényleválás iszonyatosan fáj és az nem rózsaszínes folyással jár,hanem erős intenzív vérzéssel.Na meg akkor nem ülne a gép előtt,hanem marhára fájna neki.
Kedves kérdező!
Figyelgesd a folyást,ha erősödne nyákos lenne és véreznél akkor menj vissza,mert valószínű a nyákdugó távozik.
Minden esetre lepényleválásra ne is gondolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!