Mit csináljak? Legyek anyuka vagy se?
ha olyan a kapcsolatod a családoddal akkor kérdezd ki a véleményüket. arra készülj fel hogy se szakma se munka sesemmid nem lessz jó darabig és a barátod életét is erőteljesen befolyásolod vele arról nem beszélve hog ytéged/titeket is eltartanak a szüleitek nem kell nekik még egy "nyűg" ruha -étkezés-orvosságok stb rengetegbe kerül. azok is sokszor átgondolják hogy megtartsák a babát akik testileg-lelkileg és anyagilag is érettek hozzá. ha megtartod akkor nem lehet megmásítani a döntést de ha elveteted lehet hogy lehet még gyereked de persze lehet az is hogy nem. én elvetetném a helyedben.
23/f
Mennyi ideje késik? Ha már 4-5 napja késik, csinálj tesztet, már kimutaja ha terhes vagy, utána idegeskedj.
15 évesen még te is gyerek vagy, anyukád nem biztos, hogy babázni szeretne. Ha nem vagy terhes, keressetek hatékonyabb védekezési módot, hogy ne kelljen aggódnod legközelebb. Az érdekelne, hogy milyen oka volt, hogy 15 évesen lefeküdtél a barátoddal? Már 2 hete együtt vagytok, szülinapja volt?
A gyerek vállalás nem csak móka és kacagás.Én most 34 vagyok most 5 hónapos a lányom de van egy nagy kamasz fiam 15 éves. 19 évesen szültem de nekem volt segítségem hátterem és a férfi akihez hozzá mentem mindenben támogatót 18 évesen még semmit nem tudtam a gyerek nevelésről hisz még én is gyerek voltam de bele jöttem nem volt könnyű. Amikor fiam 4.5 éves volt tudtam csak dolgozni menni de nem volt az sem könnyű hisz gyerekes anyákat nehezen vesznek fel bár hova.34 éves vagyok azt mondhatóm van karrierem saját munkám amiben én vagyok saját magam főnöke .Régóta probálkoztuk egy testvérrel.Most össze jött de nagyon nehéz nekem ilyen idős fejjel is .nehéz tőle dolgozni de muszáj mert egy fizetésből nem élnénk meg .Te 15 évesen gyerek vagy a kora vagy mint az én fiam .
Hidd el azt hiszed hogy menne neked erős vagy de ez nem könnyű.Arról nem beszélve hogy ha a barátod el hagy akor mi lesz hisz 15 évesen még szerintem senki nem akar gyereket.Nem az anyukádnak szülöd hanem magadnak és ha öröklöd azt hogy neked nem lehet gyereked akor mi van .Majd rá érsz gondolkozni hogy hogyan lesz neked gyermeked vagy örökbe fogadás vagy másban találod meg a boldogságod sokan élnek így.15 éves szervezet nem alkalmas kihordani egy gyermeket gondolom te sem beteg gyereket szeretnél.Inkább buliz szórákoz.De ne felelőtlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!