Nitu26 kérdése:
28-30 hetes kismamik hogy vagytok? Sokat mocorog a babátok? Hogy viselitek, kiben milyen érzések vannak, hogy közeleg a várandósság vége? Remélem mindenki jól van és nem vagytok betegek! Jó egészséget minden babának és mamának! 29hkm
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 19:15
11/12 A kérdező kommentje:
Nekünk is megvan már minden,szerencsémre a barátnőmnek fél éves a pici fia,így tőle sok mindent kapunk(babakocsi,ágynemű,mellszívó,unisex rucik)
De persze már rengeteg lányos dolgot vettem a kis Laurának,mert hát azért be kell vallani a kiscsajoknak annyi szépet össze lehet venni :)
Főleg,hogy én a 90%-át túrkáltam vagy használtan vettem,de így is olyan kincsekre bukkantam :))
Alig várom már,hogy meglássam a kislányom,de sajnálni fogom ezt az időszakot is amikor terhes voltam...
A kórházi csonagot mikorra jó összetenni?34.hét?vagy elöbb? Mindenkinek jó egészséget és kitartást így a finishbe! ;)
2013. febr. 5. 07:38
12/12 anonim válasza:
Ha hazajön a férjem,olyan 2 hét múlva szeretném minden összekészíteni,megvenni,mert úgy nyugodt az ember vagyis úgy leszek nyugodt ha minden meg lesz és várja dolgát a szekrényben,még ha talán korainak is tűnik időben....azért most már kezd enni a fene hisz akárhogy is nézzük vészesen közeledik az idő :))voltatok 4d-én???én nem de még jó lenne elmenni,csak itt is az idő:))mert két kicsi mellől,meg őszintén anyagilag is sok főleg ha már van kire költeni,de azért remélem kitudunk még csikarni egy kis kukucskálást:))2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!