Jók ezek az eredmények? 12 hetes genetikai uh-n voltam.
Figyelt kérdés
BPD:22mm,CRL:62mm,és a tarkóredő:2mm.Nem sok az,vagy még normális?Nektek milyen eredményetek volt?
Mondták,hogy elmehetek vérvételre,Down szűrés,mert ott biztosabb az eredmény,illetve uh-val 75%-os.
Köszi a válaszokat!
2009. szept. 2. 09:57
1/8 anonim válasza:
Szia! Nekem 12 hét 1 naposan volt CRL 68mm tarkóredő 1.6mm.
2/8 anonim válasza:
Én tegnap voltam 12hetes uh-n.
11 hét+1 napra tette a doki a korát a babának.
CRL:42,5mm
NT (gondolom ez a tarkóredő):0,5mm
BPD:17,3mm
Előző gyereknél a NT: 0,8mm volt.Azt mondta a vizsgáló doki,hogy teljesen rendben van minden.
Gondolom szólt volna neked,ha valami gond lenne.Azt olvastam valahol,hogy a felső határ 2,5 mm.Tehát még jó a te eredményed is.
3/8 anonim válasza:
Szia! Tarkóredő nekem is 1,9 volt, elvileg 2,5-ig jó (legalábbis nálunk). De a biztonság kedvéért azért mi elmentünk down szűrésre. Szerencsére ott teljesen jó eredményeink lettek. Veszíteni nem veszítesz vele, ennyit megér a baba egészsége is, meg azért csak nyugodtabb az ember.
4/8 anonim válasza:
Nekem CRL: 54mm, BPD: 19mm, tarkóredő: 0,9mm
6/8 anonim válasza:
Tökéletesek az eredményeitek!:)A mienk is majdnem ennyi!!3mm-ig jó a nucha,tarkóredő.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Lehet azért megcsináltatom a kombinált tesztet,végül is most ingyenes az ÁEK-ben.
2009. szept. 2. 13:29
8/8 anonim válasza:
Fölösleges,nekem pl. 2,4 lett és az is 3 alatt van,tehát jó.A te 2-d is bőven jó.
(Bár én elmentem magán UH-ra és ott 1,2-t mértek.Úgyhogy érdekes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!