Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Brendon...

Mi a véleményetek a Brendon babaáruházról?

Figyelt kérdés

Olyan anyukák szeretném ha írnának akik tapasztaltak hogy mit honnan kell beszerezni.Szerintetek ha babaápolási szereket onnan veszem az jó?Nem túl drága ott minden?Nem a bababútorokra meg babakocsira gondolok, mert azt már megvettük.

27 hetes kismama

2013. jan. 28. 14:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, ugyan kismama ruhát soha nem vettem ott, mert drága, de a lányomnak vettem pár cuccot ott, kiegészítőket, sapka, kesztyű, cipő, téli overáll akciósan, előkét, játékokat rendszeresen veszek ott olcsóbban, mint a hiperek, vagy egyéb játékboltok!

De én ha kell valami, előtte megnézem a Brendon oldalán, nagyon egyszerű, nem kell elmenni a boltba, hogy megtudd mennyiért mit kaphatsz, még az üzletet is ki tudod választani, hogy lásd, milyen ott az árukészlet...

Ruhát egyébként Tesco-Auchan és Aldi-Lidl-ból szerezzük be, pár ruhánk van C&A, H&M-ből, de látszik is a különbség, jobb a minősége, mint a Tescos, azok elég bolyholódósak...

Szóval én szeretem, de megnézem előre a neten, hogy milyen a választék és mennyiért

Jah, a cumisüveg, cumi részlege a legjobb, hatalmas választékkal, és mindig kapok megfelelő méretet, nem úgy, mint a hiperekben, vagy DM-ben... És szerintem ezekben olcsóbb is...

De a bébiételek is sokszor akciósak, bár azt csak ritkán veszünk, tartaléknak

2013. jan. 28. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Én szeretem, elég sok mindent vásároltunk ott (bútor, kocsi, ágynemű, játékok, pihenőszék, stb). Kozmetikumot is szoktam ott venni, de én először minden kozmetikumot illetve ami még kell és a gyógyszertárban megvan, azt ott vásároltam egészségpénztárra, mert így persze megérte. A brendonos ruhákat én sem szeretem, nem tetszenek, a sapikat és a bundazsákot leszámítva.
2013. jan. 28. 17:49
 13/13 Szundika20 ***** válasza:
Mi most voltunk a Brendonba 7végén ruhát tuti nem ott fogok venni... de vettünk ott cumisüveget nagyon jól kifogtuk a hipp natal pl ott sokkal olcsóbb mint a DM-be... És 10 ezer felett ingyen házhoz hozzák.... de egyik bolt se olcsobb mint a brendon... voltunk a babaszafariba is meg a minimanoba hát se választék nem volt annyi és az ára is egyező volt nem volt olyan különbség amire azt mondom hogy legközelebb oda megyek... =) Ha neten megrendeled a cumisüveget pl meg ilyenek jobb ha neten és ki hozzák és még benzint se fizetsz... :) bár mindegyik kihozza x ft után ingyen.
2013. jan. 29. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!