Mi a véleményetek a Brendon babaáruházról?
Olyan anyukák szeretném ha írnának akik tapasztaltak hogy mit honnan kell beszerezni.Szerintetek ha babaápolási szereket onnan veszem az jó?Nem túl drága ott minden?Nem a bababútorokra meg babakocsira gondolok, mert azt már megvettük.
27 hetes kismama
Szerintem fogd magad és menj el és nézd meg. Akkor látod az árakat és eldöntöd hogy megveszed vagy nem?
Mi sokszor sokmindent vettünk ott.
Tudod, az szubjektív dolog, hogy kinek mi a drága.
Én nem szeretem a Brendont, nem tetszenek a ruhái (talán 2 db-ot vettünk ott, mert hirtelen kellett venni és a Brendon esett útba), bútorokról, babakocsikról nem tudok nyilatkozni.
Remélem, nem vagyok sértő, de mi rengeteg mindent vettünk turkálóból (ruhákat fillérekért, és nagyságrendekkel többet érnek, mint a Brendonos ruhák, pl. GAP, NEXT).
De érdemes több helyen, kisebb babaruhaboltokban is körülnézni.
Utolsó vagyok.
Igen, kismamaruhákat is vettem turiban :-) Pláne, miután pont a Brendonban szembesültem vele, hogy mennyibe kerül egy kismamanadrág, amit kb. 6 hónapig hord az anyuka ... És még csak nem is tetszett.
Vannak jó akcióak, illetve nagy a választék...teszem hozzá, létezik más nagy bababolt is, ahol nagy a választék, de jóval olcsóbb. Babaruhát én sem ott veszek, főleg nem kismama ruhát. De pl a kókuszmatracot ott vettem akcióval, pelusokat, speckó cumisüveget (hasfájásra), pelenkázó szivacsot...azért ott is vannak jó dolgok akciósan! A nagyobb dolgokat én az Elefáni-ba vettem meg. Ott is kapsz kedvezményes kártyát és utána már még olcsóbb a vásárlás.
Babaruhákat kaptunk és a sokféle közül a Tesco-s sajátmárkás fazonja volt a legjobb a babámnak (hosszú,vékony). Így, most hogy kinőtte a kapott rucikat már célirányosan a Tesco-ba mentem ruháért :)
bementem és leájultam h mennyire drága
simán 20 000.- spóroltam h nem ott vettem meg a dolgokat hanem Auchan Tesco Vatera stb.....
annyiból jó h minden egy helyen van
Én amiket ott vettem : kisolló kád pelenkázó feltét az ágyra, babaágynemű pici újszülött vékony sapi, kesztyű, amikor le volt árazva ez a sokfunkciós baba tricikli akkor azt, textilpelust. Szóval ilyen apróságokat mert az sokszor jobb árban van/volt mint máshol. Néha bébiételeket is leáraztak, vagy tápszert.
A ruháikat nem szeretem, drágák és rondák is. Nagy részük olyan mintha kínai lenne nem tudom ezt jobban megfogalmazni, pl. múltkor bementem kissapkát nézni és teljesen olyan volt mint a piacos. És sima pamut sapka és 1800 körül volt sőt...
Babaruhák, overálok cipők mind marha drágák. Turiban sokkal olcsóbb sokkal szebbek vannak, még webáruházban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!