Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a Brendon...

Mi a véleményetek a Brendon babaáruházról?

Figyelt kérdés

Olyan anyukák szeretném ha írnának akik tapasztaltak hogy mit honnan kell beszerezni.Szerintetek ha babaápolási szereket onnan veszem az jó?Nem túl drága ott minden?Nem a bababútorokra meg babakocsira gondolok, mert azt már megvettük.

27 hetes kismama

2013. jan. 28. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon sok mindent vettem ott, szeretem.
2013. jan. 28. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem fogd magad és menj el és nézd meg. Akkor látod az árakat és eldöntöd hogy megveszed vagy nem?

Mi sokszor sokmindent vettünk ott.

2013. jan. 28. 14:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, az szubjektív dolog, hogy kinek mi a drága.

Én nem szeretem a Brendont, nem tetszenek a ruhái (talán 2 db-ot vettünk ott, mert hirtelen kellett venni és a Brendon esett útba), bútorokról, babakocsikról nem tudok nyilatkozni.

Remélem, nem vagyok sértő, de mi rengeteg mindent vettünk turkálóból (ruhákat fillérekért, és nagyságrendekkel többet érnek, mint a Brendonos ruhák, pl. GAP, NEXT).

De érdemes több helyen, kisebb babaruhaboltokban is körülnézni.

2013. jan. 28. 14:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:teljesen igazad van nekünk is a ruhák nagyrésze onnan van/lesz.Sőt a saját ruháim nagyrésze is turis.
2013. jan. 28. 14:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Igen, kismamaruhákat is vettem turiban :-) Pláne, miután pont a Brendonban szembesültem vele, hogy mennyibe kerül egy kismamanadrág, amit kb. 6 hónapig hord az anyuka ... És még csak nem is tetszett.

2013. jan. 28. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Én nemrég kaptam Brendon újságot, abba volt textilpelus kupon, így 400 forinttal olcsóbban vettem a 3db-osat. Ha már ott jártam megvettem a bébiollót, de mást nem. Sztem ha van kuponod érdemes, anélkül nem nagyon.
2013. jan. 28. 14:59
 7/13 anonim ***** válasza:

Vannak jó akcióak, illetve nagy a választék...teszem hozzá, létezik más nagy bababolt is, ahol nagy a választék, de jóval olcsóbb. Babaruhát én sem ott veszek, főleg nem kismama ruhát. De pl a kókuszmatracot ott vettem akcióval, pelusokat, speckó cumisüveget (hasfájásra), pelenkázó szivacsot...azért ott is vannak jó dolgok akciósan! A nagyobb dolgokat én az Elefáni-ba vettem meg. Ott is kapsz kedvezményes kártyát és utána már még olcsóbb a vásárlás.

Babaruhákat kaptunk és a sokféle közül a Tesco-s sajátmárkás fazonja volt a legjobb a babámnak (hosszú,vékony). Így, most hogy kinőtte a kapott rucikat már célirányosan a Tesco-ba mentem ruháért :)

2013. jan. 28. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:

bementem és leájultam h mennyire drága

simán 20 000.- spóroltam h nem ott vettem meg a dolgokat hanem Auchan Tesco Vatera stb.....

annyiból jó h minden egy helyen van

2013. jan. 28. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:

Én amiket ott vettem : kisolló kád pelenkázó feltét az ágyra, babaágynemű pici újszülött vékony sapi, kesztyű, amikor le volt árazva ez a sokfunkciós baba tricikli akkor azt, textilpelust. Szóval ilyen apróságokat mert az sokszor jobb árban van/volt mint máshol. Néha bébiételeket is leáraztak, vagy tápszert.

A ruháikat nem szeretem, drágák és rondák is. Nagy részük olyan mintha kínai lenne nem tudom ezt jobban megfogalmazni, pl. múltkor bementem kissapkát nézni és teljesen olyan volt mint a piacos. És sima pamut sapka és 1800 körül volt sőt...

Babaruhák, overálok cipők mind marha drágák. Turiban sokkal olcsóbb sokkal szebbek vannak, még webáruházban is.

2013. jan. 28. 15:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Vannak előnyei és hátrányai. Nagyon drága,viszont pl. cumisüvegből rengeteg választék van, ja és pl. Gripe Water hiánycikk,sem Dm-ben,sem pedig gyógyszertárban nem kaptam, csak itt volt.
2013. jan. 28. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!