Hany hetes terhessegbe avattatok be a csaladot/baratokat?
Mi ahogy megtudtuk, rögtön elmondtuk. Nem titkoltuk. Talán a babona miatt nem szokták elmondani, vagy nem tudom miért?! Mi nem vagyunk babonásak, ha te sem, miért ne mondhatnád el?
38+2 h km
Szia!
Mi 7hetesek vagyunk, ahogy megtudtuk rögtön elmondtuk, azoknak akik igazán közel állnak hozzánk. Mi még nem vagyunk összeházasodva, de igy a kis pinduri megsürgette a dolgot.Ha úgy érzed el kell mondanod tedd azt.Mi már tudjuk:)
Boldog babavárást!
Szia!
Mi is azonnal elmondtuk amint kiderült, azaz 4 hetesen :)
Boldog babavárást!
Mi is óvatosak voltunk,kb 8-9 hetesen szóltunk a családnak.Utána pár ismerősnek.Biztos van még olyan aki nem tudja,ezért kiírtam az iwiw-re is!!!
Tegnap voltam uh-n,és 11 hetes vagyok,talán már nem lesz baj,kicsit babonásak,és parázósak vagyunk.
Az elso babaval nagyon hamar, a masodik babaval keson.
Az elsovel kb hat hetesen, miutan lattuk, hogy van szivpulzalas. A masodik babaval 16 hetesen, ugyanis kulfoldon elunk, nem talalkoztunk a csaladdal, mar majdnem 14 hetes voltam, amikor az elso uh volt. UH-ig nem akartuk mondani, utana meg mar csak ket het volt a tervezett nyaralasunkig a szuloknel, igy befogtuk a szankat tovabbra is, hogy szemelyesen mondjuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!