3100 méhszájérték 25 hetesen?
Jól bírod utolsó:)
Remélem nem lesz korababám:S
Próbálj meg nem aggódni,feküdni amennyit lehet és a magnéziumot növelni kell. Ennél többet nem tehetsz,hogy ne nyílj tovább!
Amit én csináltam ezen felül,hogy kitűztem egy hetet,amit minden képen szerettem volna elérni. Ez a 30. hét volt. 5 hét... nem is olyan sok!! :-) Így voltam én 25 hetesen. A google-ba beütöttem, az aktuális heti koraszülés történeteket. Bár tapasztalt anyuka vagyok,tudom melyik héten mi történik odabent,mégis megnéztem a következő heti fejlődést. Majd elértük a 29. hetet... Hú,már csak 1 hetet húzzunk ki!!! Majd amikor a 30. hetet is betöltöttem,akkor a 33-34. hetet tűztem ki célul (akkor már vannak babák,akiket nem kell oxigénre tenni,ha mégis,akkor max 1-2 hét). Az pont Karira esett... Jó,akkor még január első hetéig húzzuk ki... :-) Minden betöltött hét után egy nagy kő esett le a szívemről.
Te már 25 hetes vagy,lassan 26.... Ha beindulna a szülés,akkor még vissza tudják tartani. Ha mégsem,akkor is legyen benned a tudat,hogy már a 24. héten született babák is egészséges gyermekek-felnőttek lesznek (persze nem mindenki,és minél fiatalabb terhességi korban születik a baba,annál nagyobb az esélye,hogy maradandója legyen,de Te lassan a 26. hetet fogod tölteni,ilyenkor már kicsi a valószínűsége annak,hogy gond legyen!!!). Az sem baj,ha azt is tudod,hogy ha pl. kora baba lenne,akkor most pl 10 hetet kellene kórházban lennie,inkubátorban.
Kívánom,hogy minden rendben legyen!!! Hogy ne legyen kora babád!! Vagy legalább a 30. hétig húzzátok ki!!! :-)
Üdv: a szerdán 39 hetes válaszadó
Igen, én is a 30. hetet szeretném elérni mindenképp, mert akkor már 1 kiló felett van a baba. Pénteken töltöm a 26 hetet, bár uh szerint meg 1 héttel kisebb a mérete.
Köszi a bíztatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!