Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32. hetesen cg 2100 értékkel...

32. hetesen cg 2100 értékkel orgazmusbehatolás nélkül okozhat gondot?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 23. héttől c2000 volt az eredményem, és tiltólistára került a szex, amibe az orgazmus is beletartozik, hisz tartózkodni kell a méhösszehúzódásoktól sajnos.

Most 39 hetes vagyok... Gondolhatod... :(

2013. jan. 27. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 29 hetesen kerültem kórházba, megindult a szülés, visszatartották, 2100-as értékem volt. Nem szólt a doki, hogy szex nuku, úgyhogy azóta is minden héten kb 3-4x szex, vagy orál oda-vissza. Volt 1-2 keményedés, és 1-2 görcs, de már a 35. hetet taposom. 1 hét múlva meg azt mondom, hogy akár jöhet is a nagyon akar :)
2013. jan. 27. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Az orvos ha azt mondta, hogy nincs sex, akkor orgazmus se sajnos. Az (Nekem is 22 héttől c2000 de semmitől nem lettem eltiltva, 34 hetes vagyok és ugyanennyi az érték. )
2013. jan. 27. 22:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit mond a doki! Szerintem nem, de erről őt kérdezd! Amúgy mia az az orgazmusbehatolás? Nem orgazmus VAGY behatolás?
2013. jan. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!