Van itt még valaki rajtam kívül, aki képtelen beszélni a pocakjához?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 10:24
1/5 anonim válasza:
Én sem beszéltem annak idején a pocakomhoz. Pedig ketten is laktak benne. Olyan idétlennek éreztem. Meg egymással úgyis elbeszélgethettek, ha akartak :))
2/5 anonim válasza:
:)) Enyém már ovodás, de nem beszéltem hozzá sosem amig a hasamban volt :D
3/5 anonim válasza:
Hát képtelen nem vagyok rá, de ritkán beszélek csak a pocaklakóhoz. Anyám meg mindig elmondja, hogy beszéljek hozzá, meg mondjam meg amit üzen neki. Ez így nekem nagyon furcsa, de néha azért szólok hozzá pár szót. Főleg mikor olyanokat rúg, hogy már fáj... szeretem őt, de inkább csak simogatni szoktam és arra reagál.
4/5 anonim válasza:
Én sem beszéltem a hasamhoz. Olyan bizarr :))
5/5 A kérdező kommentje:
ohh, akkor mégsem vagyok ezzel teljesen egyedül!
Pont ahogy az első is írta, nekem ez olyan idétlen és bugyuta...
pedig mindenkitől ezt hallom, hogy beszélget a pocakjához, sőt még a védőnőm is is mindig mondja, hogy ezt vagy azt beszéld meg vele...
ja és már 34. héten vagyok, úgyhogy ez már biztos nem fog változni...
2013. jan. 28. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!