Van itt olyan szülő, aki egyszerűen képtelen volt fiú vagy lánynévben gondolkodni?
Első gyermekünknél már az elején közöltem, hogy lányunk lesz és X nevé tetszik. A férjem hamar osztotta a névben az álláspontom, így nem gondolkoztunk másban. Se lány nevekben, se fiúkban.
Lányunk is lett, bár elég későn derült ki, csak a 28. héten.
Most megint aktuális a téma, de én egyszerűen már most mondom, hogy lányunk lesz. Igaz, még tesztelni se teszteltem, de 100%-ra merem állítani.
A férjem persze fiút akar, de én meg nem. Tudom, hogy ez nem kívánságműsor ... de "összeroppannék", ha fiam lenne.
Egyszerűen képtelen vagyok fiú névben gondolkozni.
A férjem megoldja ezt a kérdést (is), közölte, hogy akkor ő is Sándor lesz. Ami biztos, hogy nem.. mivel az összes férfi felmenő Sándor.
Megmndom őszintén, már gyűlölöm ezt a nevet. Nem hogy a gyerekemnek adjam, ha esetleg mégis fiú lesz :(
Pedig a sok Noel,meg Benjamin,meg Bendegúz,meg Hunor meg Magor közt nem rossz név.
De akor legyen Alex vagy Alexander
először biztosan legyen már pozitív az a teszt,
és egyáltalán várjátok meg hogy milyen nemű lesz.
még van 40 heted,ha...
Volt ilyen ismerősöm, és nem értelek meg.
Ő kislányt szeretett volna kisfia után, és szomorúan közölte,
Hát, ez is fiú.........
Én akkor vártam az elsőt, majd megszakadt a szívem.
ma 22:05
Mi az a név? Mert nekem sehogyse jut eszembe egy jó fiúnév se. EGYSE!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!