Mik a tapasztalatok Dr. Sápy Tamás nőgyógyásszal kapcsolatban?
szia! A doki Db. Weszprémy u.22. Tel: 06-20/929-4198. ezen a számon be tudsz jelentkezni.
A vizsgálatok nem olyan olcsók, (még 1x voltam nála) 7.000 körül van ha jól emlékszem.
Dr.Sápy Tamásnál korrektebb orvossal még nem találkoztam. A Debreceni Nagyerdei Nőgyógyászati Centrumban dolgozik, ahol mindenfajta nőgyógyászati problémával megkereshetitek. A Klinikán ő vezeti a meddőségi központot, úgyhogy ebben is igen spéci.
Telefonszáma: 20/9294-198
A rendelőjében 4D ultrahang is van, ami - úgy tudom - a legprofibb gép Debrecenben, és a vizsgálatokat Tajtiné Török Klára végzi, aki a legjobb ultrahangos a Klinikán, ráadásul nagyon kedves is.
UH bejelentkezés: 30/4031-763
Sok sikert mindenkinek!
A rendelések kedden 3.30-tól este 20.30-ig vannak általában. Előzetes időpont egyeztetés javasolt telefonon a tervezett vizsgálatot megelőzően 1-2 héttel.
Egy komplett nőgyógyászati vizsgálat ultrahanggal 8.000 Ft-ba kerül, rákszűréssel 10.000 Ft.
Nagyon rendes volt velem. Elsőnek voltam nőgyógyásznál és pozitív tapasztalataim lettek a doktor úrral.
Nagyon szimpatikus volt már elsőnek, viszont kicsit feszült voltam, de olyan nyugodt volt a hangja, hogy teljesen megnyugodtam. Nem végzett velem egy félperc alatt (kb. 15 perc volt, kevesebbnek tűnt), alaposan kikérdezte a problémámat és végig hallgatott. Folyamatosan beszélt hozzám, hogy mit csináljak, így nem kellett félnem, hogy hülyeséget csinálok.
A végén, mivel először voltam ilyen vizsgálaton 2000 forint kedvezményt adott.
Nagyon rendes volt, és ameddig praktizál szerintem én őt választom!
16/L
Dr. Sápy Tamás a világon a legjobb doki!!!
Én nagyon imádom! Semmi negatívat nem tudok róla mondani. Én még ilyen rendes, kedves orvossal/emberrel még nem találkoztam! Ő az a doki, aki ért a nők nyelvén!
Egyszerűen nagyszerű!!!! csak ajánlani tudom mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!