Érdekelne, hogy másnak is ilyen a babája? ,
Figyelt kérdés
34-hetes km-vagyok De nekem kezdetek óta nem nagyon aktív a babám .Már kezdem elfogadni ,de azért úgy bánt(remélem nem beteg)Valahol olvastam,hogy nagyon keveset mozgott a babája és mikor megszülte akkor látta beteg .Az én mókuskám inkább kinyomja magát de az fáj nekem naponta 1-2-alkalom és talán 23-szor meg mozdul de sajna ennyi .Valaki volt már így és miután meg szült minden rendben volt??????????????????2013. jan. 26. 17:44
1/6 anonim válasza:
Nekem is ritkán mocorgott, de nekem melsőfali lepényem volt azt mondták azért nem érzem! A vége felé ha ettem akkor dugta a gyomromba a fenekét!
2/6 anonim válasza:
A kisfiam nagyon lusta volt odabenn, már többször majdnem az orvosnál kötöttünk ki annyira nem volt egy aktív baba.
Makk egészséges és kin is nagyon békés nyugodt gyerek.
3/6 anonim válasza:
A lányom sem volt aktív(mellsőfali volt a lepény),és ő egy nyugodt gyerek.A kisfiam sokszor majd kirúgta a ház oldalát(hátsófali lepény),ő viszont iszonyú aktív kint is napközben kb 2x20 percet alszik,6,5 hónaposan felállt kapszkodva azóta egy percet sincs nyugton.Holnap lesz 7,5 hónapos.
4/6 A kérdező kommentje:
Oké.Köszönöm szépen a válaszokat
2013. jan. 26. 17:55
5/6 anonim válasza:
32 hetes vagyok az enyém sem hiperaktív igaz mellsőfali a méhlepényem.
6/6 anonim válasza:
Én fiam sem mozgott túl sokat, de tök egészséges nyugodt jó alvó gyerek, már újszülötten órát aludt éjjel 4 hós korára ez 13 órára nőtt. Nem hisztis, el van egyedül ha nem érek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!