Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baj vagy nem? Herpesz!

Lues kérdése:

Lehet baj vagy nem? Herpesz!

Figyelt kérdés
9 hetes kismama vagyok. Életem során nagyon sokszor volt már ajakherpeszem. Most viszont bepánikoltam. Ma reggelre kijött egy kicsi a felső ajkamon, mert egy kicsit náthás lettem, sokat fújom az orrom és kidörzsöltem, majd krémmel bekentem az orrom alját. Erre ma reggelre egy herpesz nézett rám vissza a tükörből. :( Lehet baja a picinek? Mi igaz abból, hogy ha már többször volt életed során, akkor nem lehet baj?
2013. jan. 25. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:

dehogy lesz baja!!

kenegesd illetve agyógyzsertárba van tapasz rá 3 nap alatt lehuzza

2013. jan. 25. 08:59
 2/8 anonim ***** válasza:
A babanak nem lesz tőle baja nem jut el hozza! Az immunrendszeredet erositsd vissza hogy ne jöjjön ki többet ! Sok c vitamin. Nekem a herpesz krém sose jött be csak nehezebben gyógyult be:( sajnos meg kell várni h jo holyagos legyen aztán tuvel kiszurkalni es betadine nekem csak ez vált be . Jo babavarast!!!
2013. jan. 25. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:

akár én is kérdezhettem volna. terhesség előtt havonta jött ki a számon a herpesz :( viszont mióta babát várok eddig 2x volt. ma reggelre jött ki nekem is.

próbáld meg herpeszkrémekkel kezelni, ha nem segít, akkor fogkrémet kenj rá, az leszárítja (legalábbis nekem ez segít, más nem)

2013. jan. 25. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor gyengébb az ember immunrendszere és ha amúgy is hajlamos vagy herpeszre akkor most könnyebben kijön.

Főleg, hogy náthás is vagy.

Szedj vitamint egyél sok gyümit meg zöldséget.

2013. jan. 25. 09:18
 5/8 Gabi86 ***** válasza:
nekem pl a stressztől szokott kijönni.vagy ha megdorgölöm véletlenül koszos kézzel a számat.de most jobban odafigyelek hogy csak tiszta kézzel nyúljak az arcomhoz.
2013. jan. 25. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy belekérdezek a témába,de bízok benne,h Valaki tud felvilágosítást adni(közvetlen tapasztalásból) a nemi herpeszt illetően? Okozhatnak károsodást a babáknál a hólyagok?16 hetes ikres
2013. jan. 25. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy herperszem 14 hetesen. Én éjszakára bekentem fogkrémmel. Ugyanis a fluorid elpusztítja a herpesz vírust. Másnap délután már sebes volt, aztán még egy nap múlva le tudtam szedni a sebet és már csak a helye volt meg.
2013. jan. 25. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ijesztgetes miatt irom,de en rogton felhivnam a dokimat,mert egyik kolleganom herpesz virus miatt vetelt el a 12. heten,ugy,hogy kapott ra gyogyszert is,hogy a pici ne kapja el. Nyugodj meg,de hivd fel a dokid mindenkepp, o tudja a teendoket,mig mi csak tapasztalatokat tudunk irni.
2013. jan. 25. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!