Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordult hasonló mással is?

Előfordult hasonló mással is?

Figyelt kérdés

Alkalmanként,(nem túl gyakran) erősen nyúlós,nyálkás valami jön belőlem,nem pirosas,nem átlátszó,inkább fehéres...Nem olyan mint az "átlagos" folyás.

Mi lehet ez?Dokinak még nem említettem...

25 hetes kismama

2009. szept. 1. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Pontosan nem tudom hogy mi lehet, nekem is volt hasonló, sőt volt hogy egy nagyobb darab kocsonyás kissé átlátszó valami jött ki. Én megijedtem, mentem is a dokihoz mert azt hittem a nyákdugó (22 hetes kor körül) de még mindig zárva vagyok 34 hetesen.

Ha mész említsd meg neki. De szerintem nincs okod parázni, amúgy azt mondják, hogy minden folyás normális ami nem színes, nem büdi és nem viszket.

Boldog babavárást!

2009. szept. 1. 10:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is van, sokszor....

Nálam sincs semmi probléma.

Kb a 20. hét körül jelentkezett először, és azóta is folyamatosan van.

29 hetes kismama

2009. szept. 1. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam is van ez a valami! Természetes nekem azt mondta a doki.Úgyhogy nyugalom!

29 hetes kismama.

2009. szept. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!