Ha valaki fertőzött toxoplazmával és kiderül azonnal értesítik?
Figyelt kérdés
Nekem múlt héten vették le hozzá a vért,most 27 hetes vagyok.Még nem tudtam menni az eredményért,mert nagyon náthás lettem,de már hétfő óta kész,a Péterfybe csinálták pesten.Ha lenne fertőzés szólnának?Holnap elmegyek érte,csak kíváncsi vagyok!2013. jan. 24. 17:45
1/3 anonim válasza:
Nekem a nőgyógyászom értesített, aztán beírja az eredményt a kis könyvbe is. Ha pozitív a teszt, akkor el kezdenek kezelni, nehogy a babának legyen valami baja
2/3 anonim válasza:
Azért azt fontos tudni, hogy a toxoplazma csak a terhesség első 3 hónapjában okoz vetélést vagy súlyos fejlődési rendellenességet. Ha később fertőződik meg a kismama, akkor gyógyszerekkel simán kordában tartható. Sőt, a nődokim azt mondta, hogyha az utolsó hetekben már nem is kezelik a fertőzést, mert el sem tud jutni a babáig.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam.De szerencsére azon már túl vagyok.Sőt már az utolsó 3 hónapot taposom.Meg az eredményem is negatív lett,de okosabb lettem.Köszönöm!
2013. jan. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!