8 hetes terhesen 6.6mm embrió az jó? Az első babám és mindenért aggódom! Annyi rosszat lehet olvasni itt!
Figyelt kérdés
A doki szerint 7 hetes vagyok,de a menszim szerint ma vagyok pont 8.Kérdeztem a szívhangról,azt mondta van és az embrió él de még nem látható a szívhang!!!!! Hogy van ez akkor!?? Nem kéne már látszani a szívhangnak?? Szerintetek jól fejlődik a babám? A mult hét csütörtökön volt:petezsák+szikh. de embrió még nem volt látható! Tegnap azaz 6 napra rá pedig:szabályos petezsák és benne 6.6mm élő embrió ábrázolódik!!!!2013. jan. 24. 16:52
11/15 anonim válasza:
Ne aggódj! Jók a méretek, és simán lehet, hogy később fogant a baba. Én is így voltam, az első uh-on kiderült, hogy még csak 6 hetes vagyok, én egy héttel többet számoltam.
A szíve elvileg pulzált az uh képen, a szívhangot ilyenkor még géppel generálják, az igazi csak később hallható. Ha azt mondta, él, akkor biztos, hogy tényleg volt szívműködés.
A vetélésről annyit, hogy nemrég olvastam: ha már van szívhang, 2% a vetélés esélye. Ha ezt tudtam volna, kevesebbet aggódtam volna. Szóval nyugi, egyelőre minden ok. :)
12/15 anonim válasza:
Nekem minden terhességemnél egy héttel kisebbek voltak a babák az első uh-n, mint a mensi szerint kellett volna lenniük. Aztán 12 hetes korukra mind behozták, így végül a szülés várható időpontját sem módosította a doki.
13/15 A kérdező kommentje:
Ez volt az eddigi leges leg megnyugtatóbb válasz amit ti ketten 2 utolsó adtatok!!!!!!!!
KÖSZÖNÖM!!!!
2013. jan. 24. 21:21
14/15 anonim válasza:
Szerintem Te nem 8 hetes terhes vagy hanem később fogant a baba és majd átírják. Nálam is így volt az elején, kiderült hogy a ciklus vége felé fogant.
15/15 anonim válasza:
Első válaszoló:
Köszi, csatlakozom, persze! :) Folsavat patikában lehet kapni, 1000-2000 Ft között van az ára. Mire jó az a tea?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!