Reggeli, ebéd mindent kihányok.8 hetes vagyok. Ilyenkor mit kell enni, hogy ne jöjjön ki?
Próbálkozz keksszel, szárazabb ételekkel amik nem zsírosak. Egyél egyszerre nagyon keveset majd fél óra múlva újra egy keveset.
Saját tapasztalatom nincs mert én egész eddig kétszer émelyegtem csak és az is este volt, hányni nem hánytam, de olvastam hogy mik segíthetnek. Pl a gyömbér (ital vagy gyökér rágcsálás) is segíthet hogy ne kelljen állandóan hánynod.
Kitartás, ha szerencséd van már csak pár hét és vége.
30hkm
Szia!
Én jelenleg 26 hetes vagyok és még minden nap hányok.
Az első 4 hónapban reggel-este.Most már "csak" este.
Jelenleg -5kg-nál tartok.De jók a laborjaim,így azt mondják ez ilyen terhesség(az első babámnál nem hánytam).
Sokat kell inni,hogy ki ne száradj,ez nagyon fontos.Gravida terhesvitamint,folsavat,vasat,magneB6-ot szedek.Bennem sokáig csak a gyümölcs maradt meg.
Még kis terhes vagy így nagy átlagban a 3. hónapban el szokott ez az állapot múlni.
Próbálj meg sokat pihenni.
Biztosan minden rendben lesz,boldog babavárást kívánok.
:)
ma reggel találtam, hátha segít valamit, amúgy nekem is a kóla vált be, bár én nem hánytam, csak émelyegtem, hányingerem az volt, nem is kicsit, reggeli felkelés előtti keksz, plusz napközben sokszor keveset enni, ezzel ki lehetett bírni, kitartást és minden jót, 23+2 hkm
Nekem anno a gyömbér rágcsálás vált be, bár nekem csak nagyon hányingerem volt, nem hánytam sosem. Valamint reggelente 1-2 szem diót rágtam el, az meg jó volt a savamra is, mert hogy abból volt bőven!
A 12. hét után általában elmúlik! Kitartás és gyönyörű terhességet kívánok!
19 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!