Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem magam olyan furán...

Miért érzem magam olyan furán ebéd után?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok,mikor beebédelek szinte teljesen lelassulok,tömöttnek érzem magam és mintha száz kilos lennék.mintha hatalmasat nött volna a pocakom is,talán puffadás?kedvem van ilyenkor lefeküdni,mert melegem is lesz,meg nehezemre esik bármit is csinalni.
2011. aug. 18. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az emésztés miatt van. A szived is fe gyorsul?

Én mielőtt kismama lettem is így voltam. Meg kérdeztem az orvosomat és ő mondta, hogy az emésztés nagy energiával jár. Boldog baba várást!

2011. aug. 18. 12:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Alhasi vérbőség alakul ki, amiatt leesik a vérnyomás (ezért taláták ki a sziesztát), ráadásul ahogy a baba mő, nyomja gyomrodat, beleidet.
2011. aug. 18. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel! Én még csak 8 hetes vagyok, de nekem is minden délutánom szörnyű!
2011. aug. 18. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!