Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtok errol valamit? Nagyon...

Tudtok errol valamit? Nagyon felek.

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 18.heti uh-n es a kisbabamnak osszetett szivfejlodesi rendellenessege van.:( az uh-t vegzo orvos nem mondott semmit mert ilyet meg nem latott.. annyit mondott hogy vagy meg lehet menteni 1-2 mutettel szuletese utan vagy halva fog megszuletni de akkor erdemesebb megszakitani a terhesseget.:( 31-en megyek magzati sziv uh-ra de addig en tuti belehalok.. nem talalok semmit errol, barcsak tudnam mennyi eselye van a kicsikemnek.:(
2013. jan. 24. 12:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jaj, ez borzalmas:( Nagyon sokat gondoltam rátok! Kívánom, hogy minél előbb talpra állj! Lelkileg nehéz lesz, de légy erős!
2013. jan. 28. 20:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom nagyon. :( Én vagyok az aki a 21-ik héten "szült". :( Ilyenkor nem lehet mit mondani.

legyél nagyon-nagyon erős, sírd ki magad! Borzasztó hetek következnek.

Bármiben tudok segíteni írj!

2013. jan. 28. 21:59
 23/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek, mindent! sajnos nem lehet megmenteni..:( pedig úgy voltam, ha van egy kis esély akkor azt megadom Neki, de így nem lehet.. nagyon nehéz lesz már most az és nagyon félek. félek, hogy fájni fog Neki ami történni fog vele, bár nem tudom mit fognak csinálni, ettől is félek. Mégegyszer köszönök mindent, nagyon kedvesk vagytok!
2013. jan. 29. 13:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Sokat gondoltam rád! Nagyon!

Rajtam segített egy oldal, olyan anyukák közössége, mint mi(voltunk). www.angyalokszulei.hu. Ha gondolod nézz be oda.

Kívánom hogy múljon az idő, annyira múljon már, hogy ne fájjon annyira mint most! :(

Tudod én mindig arra gondoltam, hogy a mi kis angyalkáink fennt az égben a felhőkön csücsülnek, és onnan vigyáznak ránk, úgy gondolom a kisfiam lett az én védőangyalom. Sokunknak vannak védőangyalkái. :(

Ha gondolod írj nekem privibe ha szeretnél beszélgetni.

2013. febr. 7. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!