Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudtok errol valamit? Nagyon...

Tudtok errol valamit? Nagyon felek.

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 18.heti uh-n es a kisbabamnak osszetett szivfejlodesi rendellenessege van.:( az uh-t vegzo orvos nem mondott semmit mert ilyet meg nem latott.. annyit mondott hogy vagy meg lehet menteni 1-2 mutettel szuletese utan vagy halva fog megszuletni de akkor erdemesebb megszakitani a terhesseget.:( 31-en megyek magzati sziv uh-ra de addig en tuti belehalok.. nem talalok semmit errol, barcsak tudnam mennyi eselye van a kicsikemnek.:(
2013. jan. 24. 12:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Bármi is a baja a babának, én is biztos adnék neki esélyt, hogy megszülessen, és megpróbálják megműteni. Nincs vesztenivalód! Hallottam már olyanokról, hogy el kellett volna vetetni a babát, de nem tették, és egészséges lett! Kívánom, hogy nálatok is így legyen! Kitartást és sok sikert kívánok nektek!
2013. jan. 24. 18:12
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! nem kaptam időpontot.:( 10es, ez a 4d genesis kft maszek cég? holnap megpróbálok kérni ide is! amíg van egy kis esély nem engedem elvenni a babámat, ez biztos. nem véletlenül jött, és nem fogom hagyni.
2013. jan. 24. 18:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy kis magánrendelő, de nagyon alaposak, nagyon lelkiismeretesek. Azt mondták nagyon sokszor kórházi genetikei ultrahang után ők hívják fel a szülők figyelmét valami rendellenességre. El is hiszem, hisz míg egy kórházban 2 perc alatt lezavarják a vizsgálatot, addig ők mindkét babánkat 45 percig nézték. Babamozira mentünk, de ezzel egy időben minden kis porcikájukat megnézték.
2013. jan. 24. 21:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Azóta kaptál valahova időpontot esetleg? Nagyon drukkolok nektek! Légy erős!
2013. jan. 26. 21:47
 15/24 A kérdező kommentje:
Holnap megyek 2órára magzati szív uh-ra. felhívtam a 4d genesis-t ők ajánlották azt a weboldalt ahol el tudom érni a dr Hajdú Júliát. és így kaptam korábbi időpontot.:) nagyon félek.. Köszönöm szépen!
2013. jan. 27. 17:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok! Majd írj kérlek, hogy mi volt!
2013. jan. 27. 18:58
 17/24 A kérdező kommentje:
mindenképpen! Köszönöm
2013. jan. 27. 19:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Nagyon várom, hogy írj, hogy mi volt!
2013. jan. 28. 16:48
 19/24 A kérdező kommentje:
a kisfiamnak csak a jobb szívkamrája van meg, ami nagyon nagy.:( az aortája is nagy és nem is áramlik normálisan a vér.:( a gyomrát sem találták..:( az epe hójagja bal oldalon van, ami jobb oldalon kellene hogy legyen.:( szerdán be kell feküdnöm a kórházba, elveszik.:'( nagyon félek.. ezt nem bírom elviselni.
2013. jan. 28. 19:08
 20/24 anonim ***** válasza:

Jaj, nagyon-nagyon sajnálom! Biztos, hogy nincs esélye életben maradni? Nem tudnak rajta segíteni? Borzasztó lehet, amit most átérzel! Nagyon sok erőt kívánok neked, és minél előbb egy egészséges kisbabát! Gondolunk Rátok! És mégegyszer nagyon sajnálom!!!

:-((((

Egy korábbi válaszoló

2013. jan. 28. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!