Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 (+5) hetes kismama vagyok...

6 (+5) hetes kismama vagyok és feszült, stresszes. Hogy lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 7 hetes kismama vagyok és nagyon örülök a picinek. Viszont kifejezetten érzem a feszültséget magamban. Dolgozom és mindenki idegesít, egyáltalán nincs kedvem mások bajaihoz és mások kiszolgálásához. Mindenre hevesen reagálok, vagy ha nem, akkor magamban forrongok. Teljesen kikészülök ettől. Az egy dolog, hogy semmi kedvem dolgozni, és nem szeretem amit csinálok, de ez az "ideggyengeség" eddig nem volt... Lehet ezen valahogy változtatni? Lehet, hogy a kismamaság miatt gyengébbek az idegeim?

Másrészt meg már annyi ijesztő dolgot olvasok itt is, meg az interneten, hogy elkezdtem aggódni is. Hogy lesz e szívhangja, meg látszódni fog -e az ultrahnagon. Pedig nem akarok idegeskedni, meg aggódni sem. Mert ez csak árt...

Nem akarok már sokáig dolgozni, szeretnék otthon maradni minél előbb, viszont nem tudom, hogy a dokim majd mit szól ehhez. Ez is aggaszt.

Szóval kismamák, mi a véleményetek?

2013. jan. 24. 10:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy minden rendben! Gratula! :) :)
2013. jan. 25. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Normális a feszülés, az izmaid nyúlnak, nekem is volt, sokszor mikor feküdtem az ágyban. De ha bármi kérdésed van szerintem nyugodtan tedd fel a dokidnak, ez normális ilyenkor, én is minden apró dologra rákeresek neten vagy megkérdezem az ismerősöktől! :)
2013. jan. 25. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!