Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzés, és görcs terhesség...

Vérzés, és görcs terhesség alatt? Mekkora most a baba?

Figyelt kérdés
Hétfő este óta enyhén vérzek,ami nagyon sötét barna,keddre erősödött,elmentem orvoshoz,azt mondta 5mm-es a petezsák,jó helyen van,a vérzéssel ne foglalkozzak,előfordul! Szerdára kicsit pirosas volt,nagyon megijedtem,elmentem másik orvoshoz,ő azt mondta 10 mm-es a petezsák,jó helyen van,de menjek vissza hétfőn,akkor megnézi nőtt a baba,mert ha igen,akkor jó,ha nem,akkor valószínű elvesztettem! Tegnap du. kb. 4 órán keresztül görcsöltem,nem volt durva,de azért érezhető volt,és ilyesztő,és nagyon szúrkált ott,ahol a baba van! Aztán szerencsére elmúlt,és most maradt a a sötétbarna krémes vérzés! Ez most tényleg normális? Volt valaki akinek volt vérzése,és megmaradt a baba? Csak gravidát kell szednem azt mondta az orvos,hogy a vitamint szedjem! Ja,és most akkor mekkora a baba? 5,vagy 10 mm! Ma vagyok 7 hetes!
2013. jan. 24. 10:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
9-es: A sargatest elegtelensegrol a baba nem tehetet, hiaba lenne egeszseges, ha az anya nem termel eleget belole hogy eletben tartsa a babat, es biztositsa a szuksegleteit a mehlepeny kialakulasaig. Ezen segit az utro, es nyugodt bekes terhesseget biztosit az elso 12 hetben. Az valoban mas, ha a baba gentikailag "selejtes", de olyankor az utro sem segit, hiaba minden probalkozas, mert mindenkeppen elmegy. Ugyhogy en is csak reszben ertek egyet az elmeleteddel. De hatha a kerdezonk eseteben csak az elso eshetosegrol van szo. Mindenkeppen irj, ha van valami. Drukkolok!!!
2013. jan. 24. 12:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mit csináljak! Az első orvosnak megemlítettem a bogyót,meg a progi hiányt,de azt mondta szerinte normális helyen van a baba,jó helyen van,és nem az miatt van a vérzés,szóval nem kell semmilyen tabletta! A szívhangra azt írta az orvos,hogy Szívműködés egyértelműen nem igazolható! Nem tudom ez azt jelenti,hogy lehet hogy van? Mert különben azt írta volna,hogy szívműködés nincs! Nem ? Vagy csak így nyugtatom magam! :(
2013. jan. 24. 12:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem a te korelozmenyeddel ne dugd a fejed a homokba tovabb. Inkabb 10szer menj feleslegesen, mint egyszer ne, es akkor legyen baj. Mikor volt ez hogy, hogy ezt irtak a papirra a szivhanggal kapcsolatban? Mert 7 hetesen boven illenek mar szivhangnak lenni, megpedig egyertlmuen igazolhatoan. Szoval ha ram hallgatsz, irany a korhaz, vagy ugyelet, vagy barmi, az asztalra csapsz, megvizsgaltatod magad, foleg a szivhang miatt, majd kersz gyogyszert, es nem mellesleg megemlited a pm gondot, akkor fel kell hogy irjak az utrot!!
2013. jan. 24. 12:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez tegnap volt,hogy ezt írták a szívhanggal kapcsolatban! De!!! Ha szerinted ilyenkor már simán van szívhang egy hasi uh-nál,akkor ezek szerint már valami baj volt az előző két napban,amikor dokinál voltam! Szóval akkor hétfőn ráérek elmenni! De a másik,hogy ah én hisztizek az orvosnak,akkor megint kereshetek egy másikat,mert ez megint lekezelő lesz,hogy én jobban tudom mi a baj,mint ő! Ettől is félek! Nem akarok hetente orvost váltani! És azért az elég érdekes,hogy két orvos látott,és mind a kettő ugyanazt mondta! Nem? Na mindegy Voltam kedden orvosnál,voltam szerdán orvosnál,ma csütörtök van,ha ma is megyek,akkor végképp nem pihenek semmit! Tegnap is ide oda rohangáltam dokihoz a pihenés helyett! Tegnap előtt is! Ha azt mondják pihenjek,akkor gondolom nem jó,hogy kint vagyok a - fokokban,meg jövök megyek egész de.vagy egész du! Szóval ezért nem tudom mit csináljak! Totál tanácstalan vagyok!
2013. jan. 24. 13:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Én hétszer voltam terhes életembe, és egy szem egészséges kisfiam van. Minden vetélésem így kezdődött. A vérzés akárhogy is nézzük nem normális dolog.

Ha kell menj egy harmadikhoz, DE MAGÁN! Inkább fizess egy tizest mintsem késő legyen. Vagy egy magán 4D-s Uh-ra, nagyon sok helyen már vizsgálattal egybekötött uh-t csinálnak, ahol meg tudják nézni miért vérzel.

Az én kisfiam úgy maradt meg hogy keményen kaptam az utro-t, és még így is bevérezgettem.

Ha meg tudtam volna menteni azokat a kis lelkeket akiket elveszítettem, akár hosszútávot is futottam volna reggeltől estig értük.

2013. jan. 24. 13:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Hat igazad van kerdezo, vegulis erre a babara is pont egy evet vartatok, majd lesz masik, nem igaz? Ez nem ciki vagy nem ciki kerdese basszus, allj mar a sarkadra. A dokitol mar eleve felelotlenseg volt, hogy 7 hetes letedre elengedett annyival, hogy szivhang egyerlemuen nem igazolhato. Mar pusztan emiatt se mennek hozza tobbszor. Normalis a verzes szerinte, hat rohadtul nem az, akarki akarmit mond, uh. szedd ossze magad, es allj ki magadert es a babadert, ha egyaltalan nem keso meg.
2013. jan. 24. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Embriót láttak egyáltalán vagy csak a 10 mm petezsákot? Mert ilyenkor már ha szívhang még nincs is egyértelműen azért a petezsákban már embriót is látni kellett volna. Megy a drukk, hogy minden rendben legyen és pihenj sokat.
2013. jan. 24. 13:54
 18/19 A kérdező kommentje:
Szúrjatok le nyugodtan,de első terhesség,és már 11 helyen voltam 6 nap alatt! Abból 11 különbözö orvos! nődokik,már 3,meg uh,az 2 orvos,endokrinológia,meg labor,meg a fene tudja már,és még csak most kezdtem! Én úgy érzem elég sok mindent megtettem,mondtam a dokinak,hogy progi hiány,le sem sz*rta,vagy mit tudom én miért nem csinál semmit! Azt sem tudtam,hogy ilyenkor mit kell látni az u.h.-on,azt sem,hogy mekkora petezsáknak kell lennie,és azt sem,hogy kell benne látni az embriót,vagy nem,hogy mikor van szívhang,szóval örülök,hogy mindenki ilyen felvilágosult,de én nem tudom mekkora egy normális 7 hetes magzat,és mit csinál! Sajnálom,ha hisztisnek tűnök,csak nagyon meg vagyok ijedve! El fogok menni dokihoz,és megkérdezek mindent! De csak azt tudom neki mondani,hogy már felállították nekem a diagnózist,már csak kezelni kell,és elmondom mit akarok! Mármint nem ezekkel a szavakkal,de örülök,hogy már tudom mi a baj! Én is szeretném ezt a babát,úgyhogy megfogadom a tanácsot,és a sarkamra fogok állni! Köszönöm a kezdő lökést mindenkinek!
2013. jan. 24. 18:52
 19/19 anonim ***** válasza:
hogy vagytok, minden rendben a babával?
2013. ápr. 12. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!