Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csajok, terhesen mi az egészsé...

Csajok, terhesen mi az egészségesebb, ha ott lent meghagyjuk a "bundat", vagy ha leborotvaljuk?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
ahogy neked jo én leborotválom középen marad egy kicsi de nem bokor. ugy higénikus. teljesen csupsz nem lehet mert az ebbe az idöszakba nem higénikus
2013. jan. 23. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem maradjon úgy ahogy eddig

nem a "bozonton" múlik a higiénia :-)

hanem h alaposan tisztítod mosod odafigyelsz rá

nekem mind a 3 gyereknél máshogy volt nem vettem észre h más lett volna mert h terhes vagyok

ok kicsit macerásabb leszedni a szőrt de elvégre ott a párod h megoldja a dolgot ha neked már nem megy :-))))

2013. jan. 23. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy borotváltam,mint terhességem előtt.Hol csupaszra,hol elakadásjelzőre..:)A vége fele már nem igen láttam,így a párom segített.Az utolsó hónapban nem borotváltam 3 naponta mert nem láttam,párom segített kb hetente.:)
2013. jan. 23. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én leborotválom,teljesen,ahogy mindig is...De én már nem férek rendesen hozzá és múltkor kérdeztem a férjem,hogy sikerült e...hát mondta,hogy nagyjából...szerintem következő alkalomkor megkérem segítsen...
2013. jan. 23. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy a nagy része megmaradt, de a bikinivonalba ill. a hüvely környékén leszedtem (így már szülésnél sem kellett leborotválni, mert a gáttájékon nem volt szőr). Szerintem így higiénikusabb.
2013. jan. 23. 17:39
 6/8 anonim ***** válasza:
*bocs: bikinivonalban
2013. jan. 23. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a 30. hétig borotváltam. Azóta nem szedtem le, majd csak szülés előtt, hogy ne a dokinak kelljen. Úgy hallottam, hogy a szőr segít gátolni a bacikat, úgyhogy így nyugodtabb vagyok :) Bár eléggé utálom így magam odalenn, de legalább az energiám is megmarad, mert ha min. 40 percnél korábban letudnám borotválni magam alulról ekkora pocak mellett ahhoz már kitüntetés kéne! :D 37 hkm
2013. jan. 23. 19:07
 8/8 anonim ***** válasza:

szia, én eddig magamnak gyantáztam, teljesen csupira, de most már jó ideje nem látom, így kozmetikushoz megyek kb 2 hetente ( még 2 hét után is csak nagyon kevés nő ki) és ő kb 10 perc alatt lekapja az egészet...

Így sokkal szebb és esztétikusabb :)

2013. jan. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!