Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az igaz ha valahonnan leborotv...

Az igaz ha valahonnan leborotváljuk a szőrt, akkor ott utánna nagyobb és erősebb nő majd vissza?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
nem
2011. nov. 8. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

nem hinném. amúgy is teljesen mindegy, mert akkor is igénytelen, ha kicsit gyengébben szőrös pl hónaljam, nem csak akkor, ha erősebben.

és az epilátortól sem gyengül, csak eltérő gyorsasággal nőnek vissza a szőrszálak, ezért tűnik úgy, hogy kevesebb van.

2011. nov. 8. 23:16
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen igaz!
2011. nov. 8. 23:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem, nem és nem!

Makacs tévhit!

Ugyan olyan mítoszt mint az, hogy agyunk 10%-át használjuk ki és még oly sok minden más.

2011. nov. 8. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
azok, akik vehemensen állítják, hogy nem igaz, ugyan magyarázzák már el, hogy akkor mitől erősödött meg a szőr nekem, és még igensok más embernek ott, ahol borotválni kezdtem?
2011. nov. 8. 23:46
 6/11 anonim ***** válasza:
14%
aki azt állítja hogy nem igaz, vagy hülye vagy kozmetikus.
2011. nov. 8. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok se hülye se kozmetikus, ti vagytok az idióták mert valós tudás nélkül osztjátok az észt.

Nem azért erősödött meg a szőröd mert borotválod. Ha nem borotváltad volna, akkor is megerősödött volna, csak mivel leborotváltad te ezt nem látod.

A továbbiakban az egyéni "de nekem ez meg ez történt" című történeteiteket tartsátok meg az oviba meg a barátnős beszélgetéseitekre.

Források:

[link]

[link]

[link]

[link]

és még millió egy másik oldal is.

De ha tovább kötekedtek, tudok tudományos tanulmányokat is küldeni a témában.

100% tévedés, soha semmilyen alapja nem volt és nem is lesz csak úgy érzed, mintha jobban nőne, de egyáltalán nem erősödik meg.

A vitát én itt tovább lezártom, nincs kedvem a többi megmondóemberrel küzdeni, én utánaolvastam és, az empirikus kontrollálatlan megfigyeléseitek tudományos értéke pedig 0.

2011. nov. 8. 23:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A discovery-n csináltak egy tesztet. A pasi egyik lábát borotválni kezdték, a másikat meg hagyták. Utána mikroszkóp alatt összevetették a szőrszálak vastagságát, hogy tényleg erősödik-e. Arra jutottak, hogy nem, ez csak a látszat, mert a természetes szőrszál a vége felé keskenyedik, puhább a vége, a visszanőtt szőr vége viszont egyenesre van vágva, ezért szúr. De vastagodást nem észleltek.
2011. nov. 9. 00:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem !!!

Felejtsétek már el ezt a baromságot...

2011. nov. 9. 16:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Aki a forrásokat linkelte: köszönöm, ezentúl legalább lesz mit mutogatnom sok megmondóembernek :) Nagyon tetszett a hozzászólásod.

És csatlakoznék, NEM erősödik meg.

Az utána meg egy n-el írandó.

2011. nov. 9. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!