Miért érzek így?

Figyelt kérdés
3. gyermekünket várjuk. Holnap ha minden igaz születik meg. Eddig nagyon vártam azt a pillanatot de most valahogy megtorpantam. Kavarognak bennem az érzések, hogy mit fogok csinálni egy kisbabával 2 nagyobb gyermek mellett. Ugyanakkor nem szeretném elhanyagolni a nagyokat sem. Iszonyat rossz ez az érzés és nem tudom mire vélni. Nagyon szerettük volna ezt a pici babát és most itt állok a boldogság kapujában és nem tudok vele mit kezdeni. Miért érzek így? Többgyermekes anyukák! Ti is éreztetek bizonytalanságot szülés előtt?
2013. jan. 23. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak 1 lurkóm van de szerintem tök normális hogy így érzel. Ha én még egyet bevállalnék én már a 2. érkezése előtt meg ilyednék. Aggódsz mert szeretnél nekik mindent megadni. Biztos nem lesz könnyű 3 gyerekkel de menni fog. Gratulálok és könnyű gyors szülést, és jó egészséget kívánok!
2013. jan. 23. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már a hormonok hatása is lehet, én is éreztem így az első előtt (a legvégén megijedtem, hogy mi lesz...), pedig addig nagyon vártam őt.

Sok boldogságot nektek! :)

2013. jan. 23. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a hatodik babát várom, és megnyugtathatlak, hogy ez teljesen normális, amit érzel! Talán a második és a harmadik születése előtt én is éreztem hasonlókat (aztán a negyedik, ötödik előtt már úgy éreztem, nem lesz nehezebb, hiszen így is-úgy is sok van). De hidd el, ez csak a hormonális hatások maitt van! Hiszen legbelül te is tudod, hogy ha kettővel elboldogultál, hárommal is el fogsz boldogulni! És biztos nagyon ügyes, rutinos leszel már! Szóval, ne izgulj, teljesen normális ez az érzés, és nem befolyásolja negatívan a babához való viszonyodat! Könnyű szülést és jó babázást kívánok neked!
2013. jan. 23. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat. nagyon jól esett!! Remélem hamar túl leszünk a szülésen.
2013. jan. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!