Mik az előjelei a terhességnek?
Figyelt kérdés
Tudom h már sokan feltették ezt a kérdést, meg millió egy oldalon fent van. Megjött a havim, nem vagyok kívánós, meg semmi, de nagyon olyan érzésem van hogy terhes vagyok. Csütörtökön múlt el a havim, vasárnap meg hétfőn úgy görcsölt a hasam mint amikor megjön a havim. Nem akarok terhességi tesztet venni, mert akkor csak beparáznék, aztán ha kiderülne h nem vagyok terhes, tök hülyén érezném magam. Inkább csak arra lennék kiváncsi hogy van olyan h megérzem h terhes vagyok, és ezek a görcsök jelentenek valamit? Amúgy azért is vagyok kétségek közt, mert egy hónapja úgy jártam hogy kimaradt egy szem gyógyszer, aztán közbe szedtem szűzteakapszulát, ami lehet h kihajtotta belőlem a fogamzásgátlót, későn figyelmeztettek a szűztea kapszuláról, és hát énis későn gondolkodtam. Mi a véleményetek???2008. jún. 2. 19:20
1/2 anonim válasza:
Ha most csütörtökön múlt el,hogy lennél már most terhes?Nem hiszem...A cickafarkfű tea is közömbösíti a fogamzásgátlót,ha nem akartok babaát akkor ezezket mellőzd mert elmegy a gyógyszer hatása!
2/2 anonim válasza:
Hát az első jele hogy kimarad a menszi, ÁLTALÁBAN(mert van akinél nem). Neked megjött el is múlt, csak a következő hónapban éreznél egyébként is vmit, ha terhes lennél, mert 1 hónapig semmi tünete nincs, + még a beágyazódás is 3 nap, és amég fejlődik egy kis vmi ami még nem is baba. Mindenkinél mások a tünetek és nem is mindenki veszi észre, tehát ez nem igazán megválaszolható kérdés. Nekem úgy jött hogy görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni, abban az időben amikor meg akart volna jönni. De nem jött meg, és 3 hetet vártam akkor sem jött meg. Aztán észrevettem hogy elkezdek reggelizni, amit eddig sosem tettem, erősen éreztem szagokat amik alig voltak érezhetőek, fájt a mellem, aztán egyszer csak azt vettem észre hogy szédelgek, nappal elaludtam, pedig előtte sosem. Na akkor vettem egy tesztet! Ha kételkedsz nem tudom miért nem veszel tesztet. Az eredmény igy is ugy is ugy érint ahogy érint, ha nem veszel, akkor is kiderül ha nem vagy az, vagy ha az vagy, csak sokkal később. A legelső mielőtt még bármit is magadba beszélsz hogy vegyél egy tesztet. Butaság hogy nem akarsz. Meg lehet érezni egy 1-2 hónapos terhességet, de nem tartom valószinűnek hogy az vagy, mert megjött. De ha kételkedsz VEGYÉL TESZTET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!