A méhen kivüli terhességnek mik az előjelei?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 14. 19:22
1/8 anonim válasza:
En azt olvastam pont olyan mint a rendes terhesseg csak minden jobban faj vagy jobban hanyinger van..stb
2/8 anonim válasza:
Szia!!!A méhenkívülinek a jelei:Erős görcsök,menzesz kimaradása,majd barnás folyás,estleg kettő közti vérzések.De sajnos nem mindig ilyenek a tünetek,nekem a barátnőm 2 hónapig tünetmentes volt,és hirtelen elkapta egy erős vérzés,de olyanra kell gondolni hogy pár perc mulva el is vérezhet.Attól rosszabb nincs ha tünet mentes méhenkívüli terheség.De ilyenre ne is gondolj!!!!
3/8 anonim válasza:
Ne gondolkodj sokáig, ha ilyen gyanúd van!!! Komolyan. Menj orvoshoz. Nekem volt egy spontán vetélésnek tűnő vmim, de aztán a HCG nem csökkent, ezután két naponként ultrahangra kellett menni, hogy előbukkanjon a kis bébi valahol...hogy aztán elvehessék. De minél előbb, vérvétel és UH és doki!! A teszt ha pozi...persze.
4/8 anonim válasza:
Bos, az előző vagyok...azért nem csökkent, mert nem vetélés volt, hanem mensi, de közben a bébike ott lapult a rossz helyen, ezért volt közben a teszt pozi.
5/8 anonim válasza:
Bocs, megint én. csak sorban jutnak eszembe a tüneteim. Szúró egyoldali hasfájás, ami éles késszúrásszerű! Rájössz, milyen. Nem olyan, mint amiket itt irogatunk "hasszurkaként". És a derékfájás! Esetleg fejfájás.
6/8 anonim válasza:
szia!a méhenkívüli terhességnek nincs jele az első hónapokban.pecsételő vérzés,ennyi.de utána:erős,fájdalmas vérzés,hányás,hasmenés.nekem sajnos volt.egész éjjel borzasztóan szenvedtem mire édesanyám reggel bevitt a kórházba.azonnal megműtöttek mert majdnem elvéreztem.fél óra volt hátra az életemből(ezt az orvosok mondták)rosszabb mint a szülés.
7/8 anonim válasza:
Szia.Nekem 2 méhen kivülim volt az egyik 2003-ban a másik most 2 hete.mindkettőnél más tüneteim voltak,a legelső h nem jött meg a teszt pozitiv.Az elsőnél éreztem h gond van mert kb. 3 hétig pecsételtem de nem vért hanem kávézacc szerű feketét,és naponta 2x tuti olyan görcsöm lett h le kellett azonnal feküdnöm mert azt hittem elájulok.A másodiknál semmi,ill. olyan mint egy rendes terhességnél,mellfeszülés,sűrű pisi,és kivánós voltam,meg hányingerem volt,nem is gondoltam rosszra,sőt boldog voltam,aztán 6 hetesen nem láttak semmit.A b-HCG-ém viszont elég gyorsan emelkedett,mire meglátták már pulzált a szive....megmütöttek.Menj orvoshoz.
8/8 anonim válasza:
..jah azt lehagytam h a petevezetőben látták a pulzálást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!