A 4 hetes terhesség az 1 hónapnak számít?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 09:37
11/16 A kérdező kommentje:
akkora mutatta ki a terhességikalkulátor a biztos terhességet de tesztet majd 27-én csinálok
2013. jan. 23. 12:14
12/16 anonim válasza:
ne haragudj, de te egy netes kalkulátorral állapítottad meg, hogy terhes vagy?
én még ilyet nem hallottam, ha nem értettem félre akkor ez egy vicc! :(
13/16 anonim válasza:
12-es a számból vetted ki a szót :D komolyan most te internet alapján eldöntötted h terhes vagy???? se teszt se semmi...hát hisz ha ez így is menne :D :D :D komolyan vicc!!!! :D
14/16 A kérdező kommentje:
hiába nevezitek viccnek nekem bevált azért írtam, hogy 27-én tesztet.
2013. jan. 24. 22:25
15/16 anonim válasza:
bevált? még azt se tudod, hogy terhes vagy-e, hogy vált volna be? a szervezeted nem egy számítógépes program, ne legyél már ennyire buta, anyaságra készülsz, használd már a fejed ha már ott van a nyakadon!
16/16 anonim válasza:
nem az internet termékenyít meg fogd már fel!!! Azon nekem is mindig középidőben "lettem terhes" és csodák csodájára mégse akkor jött össze a baba hanem menzesz előtt 1 nappal...igaza van aki előttem írt honnan tudod h bevált fogalmad sincs arról h terhes vagy-e vagy sem...először is teszteld le...sok szerencsét kívánok hozzá h úgy legyen de ne bízd el magad mert h te kiszámoltad...hisz ha sok nő így eshetne teherbe akkor nem kéne sokaknak éveket várniuk a babára mert hidd el ők is kiszámolják mikor kell együtt lenniük!!!!! Jajj tényleg ha anya akarsz lenni ne legyél ennyire naív és gondolkodj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!