Bevéreztem 7. hetes terhesen ez nagy bajt jelent?
Voltam dokinál és konkrétan nem mondott semmit!!!
Megvizsgált kézzel és csak ennyi!! Azt mondta holnap mennyek vissza uh-ra!!! Szerintetek nagy a baj? A vérzés minimális volt. Rózsaszínes nyálkás!!! Nagyon aggódom!!!!
Hát azt gondolom:(
Majd írd meg mi volt tegnap, de nem biztos, hogy gond van.
Kívánom neked a legjobbakat!
Tegnap=holnap :D
Bocsi fáradt vagyok:D
Ilyen nekem is volt, és megnyugtatott az orvos, hogy ez természetes a terhesség első heteiben. Az okozza, hogy a kis embrió megbontja a méh érrendszerét, és ez némi rózsaszínes folyást okozhat. Nekem kétszer is volt, a 6. hét közepén, és a 7. hét elején. Mindkétszer voltam ügyeleten, de már nem láttak semmi vérzést utólag. Szerintem, nálad is ugyanez a helyzet. Ne aggódj, minden rendben lesz. Nekem az orvos Rutascorbint adott, ez egy vény nélkül kapható vitaminos készítmény, ami erősíti a verek falát, és napi 1x3 szem MagneB6-ot kell szednem. És egyébként holnap leszek 10 hetes, szóval minden a legnagyobb rendben. :) Te se aggódj! A vetélés jele rendes vérzés lehet, olyan, mint mikor megvágod magad. Konkrét vetélés kezdeténél darabos a vér, akkor azonnal kórházba kell menni. (Bár van, akinek megjön a terhesség alatt is... )
Teljesen megértelek, én is ugyanebben a cipőben jártam, de ha tanácsolhatom: ne keresgélj a neten ilyen témában! Horrorisztikus, amit ilyenkor talál az ember...
Szóval, csak nyugalom, minden rendben lesz!
Utolsó!!! Annyira kedves vagy! Köszi a bíztató szavakat!!!
Boldog babavárást neked!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!