7 hetes kismama vagyok! A hasamban a babám akkor hány hetes?
Figyelt kérdés
01.09-én azaz 2 hete voltam uh-n akkor volt 5mm petezsákom!Utánna voltam 01.17-én mult héten, akkor volt a petezsákom12,3mm benne szikhólyaggal Most pénteken megyek következő uh-ra amikor is betöltött 7 hetes leszek!
Mit kell látnom? Szívhang? Mekkora ilyenkor a babám? MENNYI IDŐS?????
2013. jan. 22. 17:53
1/3 anonim válasza:
zavart vagy hallod-e...nem mind1?az orvos se tudja megmondani pöccre nem h mi..
2/3 anonim válasza:
a terhességi heteket az előző menstruációtól számítják, tehát a 7 hetes terhesség azt jelenti, hogy a baba valójában még csak 5 hetes. De ezt senki nem fogja használni, mindenki mindig a terhességi heteket fogja tőled kérdezni, azaz az orvosi kommunikációban te ilyenkor 7 hetes terhes leszel. Szívhangban nem vagyok biztos, én 8 hetesen voltam és akkor már volt. Ilyenkor kb egy centi a baba, de ez változó, és még annyira az eleje, hogy nem kell megijedni, bármi is a méret illetve a szívhang ha még nincs, nem az a gond, hanem ha nem is változik a későbbiekben. Neked a méret egyértelműen nőtt, így minden rendben van :-)
3/3 anonim válasza:
Szió én ma voltam dokinál hétfőn voltam 7 hetes 10 mm es a babóm és már van neki szívhang is. Nekem a menszim 11 hó 24 én volt meg utoljára a doki ma azt mondta 1 hétel korábi a terheségem :). szóval 8 hetes lennék menszi szerint de csak 7 hetes vagyok :). Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!