16 éves terhes lány. Vélemény? Bővebben lent.
16 éves vagyok, párom 17... 1éve együtt vagyunk, és a napokba kiderült hogy babát várok, édesanyám nagyon beijesztett h elvehetik tőlem, de mire megérkezne a baba párom 18 lesz és tudná vállalni a gyámságot..Sulit betudom fejezni, hiszen most is magántanuló vagyok.
Nyárra terveztük hogy elvesz párom feleségül, és ha minden jól megy a gyámhatóság engedélyezi mivel pocakos leszek, oktoberre megérkezik a baba. Páromnak és nekem is van biztosításunk amit 18 évesen kapunk meg, szóval, augusztusba elvesz, pont akkor tölti a 18.at, utána külön megyünk előre kifizetünk egy év lakbért és rezsit abból a bizonyos 2millió forintból. aztán megérkezik a baba októberben és élhetnénk hárman teljesen külön.:) szerintetek anyukám vagy barátom anyukája tud ez ellen bármit is tenni??
Szia! Nem tudnak tenni semmit sem ellene. Minden a te döntésed.
Gratulálok a babához:)
Egyébként én is ilyen fiatalon szültem az elsőt:)
Itt az a kérdés, hogy felkészültetek -e egy babára. Egy egész életre szól, és összeköt titeket örökre. Sem 20 évesen sem később nem lesz már lehetőséged ezen változtatni...
16 évesen is jogod van megtartani a babát, véleményem szerint senki nem kényszeríthet, hogy vetesd el. Viszont egy gyermeket el is kell tartani, nagyon hosszú ideig! 2 millió forint nem elég évekre, és egyszer minden pénz elfogy. Akkor mi lesz? Lesz egy 2 éves babátok, és ki fog dolgozni, hogy enni adjatok neki, ruhát vegyetek és megteremtsétek a kellő körülményeket?...
Szerintem ezt nagyon át kell gondolni... Te is kislány vagy még, ha a kérdésed lényegét az teszi ki, hogy vajon anyukád meg tudja-e akadályozni a babavállalást.
Szépen át kell gondolni, hogy vállaljátok-e a hatalmas felelősséget, ami egy új élet eltartásával jár.
EZ a véleményem...
Különösebben nincs vele problémám ha így megkérdezed, hogy mi a véleményünk. Így egy fokkal tűrhetőbb is, hogy magántanuló vagy...
Amikor kiderült akkor lettél az vagy már előtte is az voltál?
De akkor már addig legyél is az amíg lenem érettségizel. Nálunk a suliba van nem egy csaj akinek gyereke van. Jó múltkorában nem volt bölcsi és mindkettő behozta. Tudod aranyos meg minden. De az kicsit sok volt nekem, hogy behozzák a suliba meg minden. Gondolom órára is bevitték de a is izés nekem. /az ilyen diáknapok és a társaik okék még/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!