Mi a vetélés tűnetei?
Általában görcs, vérzés. De van, hogy egyáltalán semmi tünet nincs.
Mi a gond?
Az előző mesim késett 1 hónapot... meg is jött, de a végén olyan földszinű vérzésem volt, erős görcsökkel.. mikor elmúlt a menstruációm, 2 hétig még folyamatosan görcsöltem!
Orvoshoz nem fordultam és tesztet se csináltam...
Köszönöm :(
Mindenféleképpen orvoshoz kellene fordulnom? Ez kb lassan 2 hete hogy ezek a hosszabb görcsök elmúltak... azóta szinte megörülök a fokhagymáért, amit nem nagyon szerettem... és a lecsot amit imádtam, most alig bírom lenyelni...
Azért kérdezem a dokit, mert itthon nem nagyon tudnak a dolgokról :(
Mindenképp doki!!! Nm biztos, hogy teljesen kiürült a méhed, bármilyen fertőzésed is lehet. Mindenképp menj el.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Én is javaslom az orvost mindenképp. Nem biztos, hogy egyáltalán terhes voltál vagy éppen vagy. Azt írtad, hogy a menszesz végén volt a föld színű vérzés az alvadt vérrel. Nálam is volt régebben ilyen, és nem voltam terhes, az biztos.
Orvoshoz viszont azért kell mindenképp elmenned, mert lehet betegség jele is annak, ha ennyire össze-vissza jön meg, és ennyire görcsölsz újdonság.
Ha pedig terhes voltál, és elvetéltél, akkor meg még fontosabb, hogy elmenj, mert le kell ellenőriznie az orvosnak, hogy rendben lezajlott-e a folyamat.
Ha pedig még most is terhes vagy, akkor meg jobb, ha minél hamarabb kiderül a dolog, szóval menj minél hamarabb az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!