Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rohamos ütemben hízom! Ez nem...

Rohamos ütemben hízom! Ez nem normális, ugye? El vagyok keseredve!

Figyelt kérdés
64kg-ról indultam. Majd jött a karácsony, és azt hittem, hogy amiatt, de a 20.hétre már 70!kg voltam. Tehát 5 hónap alatt 6 kg jött fel. Most teljesen kétségbe vagyok esve, mert most ráálltam a mérlegre 72kg vagyok 23 hetesen. Nem eszem többet, mint eddig, sőt nagyon odafigyelek. Igaz, hogy itthon vagyok táppénzen, de azért a házimunka mellett minden nap sétálok is pár kilométert. Lehet, hogy cukros lettem? Jövőhéten megyek terhelésre, de ha nehát tényleg az vagyok, akkor az sem fog "vigasztalni", hogy tudom, hogy attól van!

2013. jan. 22. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 25 hetes vagyok és már 10 kilót híztam,jó igaz,kicsit engedtem a csábításnak karácsonykor meg újévkor,de sem előtte sem azóta nem eszem többet mint amennyit szoktam.Napi 3x étkezem,és nem degeszre eszem magam,tehát nem zabálok!!

Egy hete voltam védőnőnél,aki azt mondta,ha tovább hízok beutal a kórházba..diétára fogott,nem ehetek csak puffasztott rizst,zabpelyhet,müzlit,sovány tejet,joghurtot,sovány húsokat,kefirt,stb.

Be is tartottam,már több mint egy hete nem eszem kenyeret,tésztát,krumplit,rizst,édességet,sütit,még is tegnapelőtt ráálltam itthon a mérlegre,és megint 1 kilóval többet mutat.Tehát diéta mellett is egy hét alatt 1 kiló feljött.Nagyon félek,hogy a következő tanácsadáson a védőnő be fog utalni a kórházba,de nem értem,hogy miért hízom,amikor diétázom?!Viszont nem csak az ujjaim és a kézfejem dagad,hanem kb 2 napja vettem észre,hogy már mindkét alkarom is kezd dagadni.Mostmár vizesednék,és azért jött fel 1 hét alatt 1 kiló???A bokámon meg a lábam szárán még nem vettem észre vizet.

25 hkm

2013. jan. 22. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem is vizesedsz. És akkor lehet hogy attól emelkedik a súlyod. Szoktál sétálni? Az lehet, hogy segítene.
2013. jan. 22. 14:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:

hát amennyit nekem szabad,az sajnos nem sok,mert keményedések és görcsök miatt feküdnöm kell sokat,hosszabb sétákat nem szabad tennem.Egy hete meg is szegtem az orvos utasítását,és elég sokat sétáltam a párommal,elmentünk bevásárolni,de már alig bírtam hazajönni,mert annyira bekeményedett a pocim,hogy szinte nem bírtam kiegyenesedni.

Úgyhogy nem tudom mi lesz,feküdnöm kell,de nem is hízhatok tovább,és valahogy a kettő nem tudom,hogyan fog összeférni?!

25 hkm

2013. jan. 22. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!